Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA NA POLJUDU
Povratak na članak

Nakon remija u Osijeku evo što Hrvatska mora napraviti za plasman na Svjetsko prvenstvo

Rusija je slavila protiv Slovenije (2:1) i dva kola prije kraja preuzela vodstvo skupine. Rusija ima 19, a vatreni 17 bodova.

Komentari 56

TO
tomotomo
22:58 11.10.2021.

"Što Hrvatska mora napraviti do kraja da bi se izravno plasirala", ha ha ha ha, to zna moja stara baba, da treba pojediti u obje utakmice, i ne treba zmišljati toplu vodu

VL
IV
ivanhoe1980
23:27 11.10.2021.

Livakovića cijenim kao osobu i vratara, ali mu zamjeram što je LINIJAŠ i što svaki centaršut boksa. Daj izađi, vikni moja i pokupi konačno koji centaršut. Uvijek je u nekom grču, strahu kod prekida. Ivušić je daleko bolji i pouzdaniji golaman u ovakvim situacijama. Dalića i njegove eskapade sa sastavom ne bih komentirao. Samo ću reći da bismo Katar već odavno osigurali da imamo izbornika koji zna što hoće.

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
02:18 12.10.2021.

Modric i dalje svjetska klasa, alfa i omega ove momcadi. Broz nevjerojatno agilan, svuda po terenu, pa koliko taj pretrci? Napad prosjecan, ne los ali nije to, to. Nemamo "killera", nemamo kranjnju prodornost, snalazljivost, sve na silu i kroz covjeka. Nedoreceni. No, najslabiji smo i dalje u obrani, tu je najveci problem, iako bi se dalo lako rijesiti da je Dalic malo sposobniji. Kao prvo, zasto mjenja pobjednicku obranu koja se protiv Cipra pokazala stabilnom? Sto ce mu Vida, pa taj nije vise ni za drugu ligu. Zasto mjenjati Sosu, koji daje puno impulza prema naprijed (iako Bagaric nije odigrao lose). Zasto je Livakovic jos uvijek neprikosnoven, iako sa svojih 26 godina jos nije naucio istrcavati? Dobar na linii, ali inace slab i slab nogometas, cim ga malo stisnu, odmah ispucava loptu nasumce i gubimo posjed. Primamo opet jeftine golove iz prekida. Kod oba gola protivnicki igrac ostavljen sam, gdje je obrana? Bez dobre obrane nema dobre igre jer fali fundament i stabilnost. I zasto konacno ne uvodi Pongracica, najbrzeg igraca Bundeslige i to kao stoper najbrzi!!? A nama fali brzina u obrani. ove nase dizelase svatko pretrci. Covjek igra u Borussiji Dortmund i to zajedno sa Hummelsom, najboljim Njemackim stoperom zadnjih 10 godina. Zar je bolji Vida od njega ili DCC koji od 10 utakmica jedva da je dvije skupio u Marseillu? Smjesan je Daiic. tri i pol godine luta, eksperimentira i nikako na zelene grane. iako ima igrace, ali nije u stanju posteno sastaviti momcad.

VL
TR
tribunj8
23:05 11.10.2021.

Livaković je kriv za oba gola. Kod prvog mu ubace dugu loptu na 4 metra na drugu stativu a on na crti. Kod drugog bespotrebno istrči.

VL
DU
Deleted user
01:35 12.10.2021.

nece mo mi ni Maltu pobijediti sa ovim experimentima Dalica , napravi exipu i odbranu i onda je razbija i trazi nobe experimente , Sosa je bio jedna od ponajboljih zajedno sa Carom i on ih mijenja , ten kree , Nije Livakovic kriv ni za jedan gol , Nema Vide nigje ,ostavlja prosto i pretrcavaju ga kao pile , covjek je jdednostacno odsvirao svoje .... Sve u vemu Dalicu odlazi preklinjemo te

VL
ZO
Zoran
23:04 11.10.2021.

Kiša je za sve kriva,ugasila vatrene. Ostao samo pepeo. JAD I BIJEDA od prvog do zadnjeg,Dalić pogotovo. Njegov domet je Cipar i Malta.

VL
ST
stefj
22:59 11.10.2021.

E da, ovo je Dalićev kiks. Od odabira igrača do pripreme za utakmicu. Zapravo smo na kraju dobro i prošli, Slovaci su imali još par mrtvih šansi, Livaković ko na streljani...

VL
DU
Deleted user
22:46 11.10.2021.

Pozitivna stvar je da smo 100% drugi u skupini i ako bi izgubili sve do kraja.

VL
OL
oLo
22:59 11.10.2021.

Treba izbaciti Vidu.

VL
SD
sdragan
23:03 11.10.2021.

Ajd manje vise rezultat...Ali zar vi komsije, nemate neki bolji teren na kome cete igrati utakmice pobogu??! Ovo u Osijeku je seoska kaljuga. Nije za upotrebu!

VL
BR
BratGandalfovogBrata
23:56 11.10.2021.

Kad se Modrić umirovi proglasiti dan žalosti

VL
DU
Deleted user
05:00 12.10.2021.

Nabacaji, ubacaji, krosevi a Dalic zaboravio pozvati pravog centarfora.

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:14 12.10.2021.

Čim sam vidjela isušivača močvare u loži znala sam da nam se gadno piše

VL
PA
pajper
07:34 12.10.2021.

Golman i Dalić dobitna kombinacija za izgubit.

VL
Avatar comparator
comparator
00:50 12.10.2021.

Zaista sam isključio ton jer mi idu na živce tolike glorifikacije naših igrača i orijebilo kojeg poteza. Kao ne znamo da je Modrić no 1 ,a Kramarić nema dovoljno samouvjerenosti i uspijeva upropastiti 85 posto devedeset postotnih šansi. Znamo ii da Luka Ivanušec nerado puca na gol jer valjda misli kako je to rezervirano za Kramarića i Perišića. Znamo i da nam bekovi plivaju i daleko stoje od igraća i nisu dovoljno brzi u povratku. Kao radimo trokute i dobro se krećemo ali ipak to ne dovodi do šanse za šut. Igramo repliku Španjolske ali puno lošiju jer nema završnice i sve je puno sporije. Kad Borna dolazi na centaršut u šesnaestercu nema dovoljno igrača kojima bi ta lopta nešto značila. Čak nema ni na drugoj stativi jer se krilo nalazi previše blizu golmanu. Nema u igri koordinacije nego sve stane na dvadeset metara ili ode u bunar. Lakše je bilo Slovacima iz kontre uturiti dva gola vrlo lošem Livakoviću koji malo opada u formi i prima golove kroz noge . Ovo mi je čini mi se treći. Dalić kojeg više ne mogu slušati ponavlja stare mantre koje su mi navrh glave jer su naprosto djetinjaste. Zna li on išta ili se šverca na stvarno dobrom pojedincima i na njihovoj kvaliteti koju ne zna iskoristiti !?

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
00:43 12.10.2021.

Livi sa već uzatopce loš u ispucavanju lopte izvan svog šenaesterca

VL
Avatar morski
morski
09:33 12.10.2021.

Bez pobijeda ne možeš biti prvi, to je znao i Grunf iz Alan Forda. I da smo dobili Slovačku, odlučivalo bi se u Splitu protiv Rusije.

VL
SP
sportiglazba
10:08 12.10.2021.

Nek mi netko objasni kakva je svrha toga da Dalic vodi reprezentacijuU Katar ako se uopce i plasiramo. Tamo nece biti Slovenija, Malti, Cipara i slicnih ekipa a protiv jacih smo izgubljeni tj. Dalic je izgubljen. Nadam se da je sad svima jasno da Dalic ne zna smisleno sastaviti ekipu koja bi pobijedila imalo jaceg protivnika. Tih par pobjeda odprije su slucajne kad mu se poklopilo da su neki igraci raspolozeni i uz puno srece ali pricati o tome da Dalic moze nesto kvalitetno isplanirati i onda posloziti ekipu da se to i napravi je van svake pameti.

VL
DM
drazen.muhvic
08:20 12.10.2021.

Prvo što hrvatska nogometna reprezentacija treba uraditi je maknuti Livakovića sa gola. Zašto ga nitko izvana još nije kupio? Pa tko će kupiti golmana koji stoji ukopan na liniji, a igra nogom mu je kao u moje nepokretne prababe (pokoj joj duši)?

VL
JO
Joks56
08:29 12.10.2021.

Podilaženje Dalića je katastrofa,počela je ulica voditi repku kao i naš gajduk.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.