Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KALKULACIJE
Povratak na članak

Hrvatska je trenutačno najbolja treća! A u playoffu ne može na Nizozemsku, Tursku, Rusiju...

Kako će Norveška gotovo sigurno pobijediti Maltu kod kuće, Hrvatska ne može biti druga bez obje pobjede. A s tih šest bodova dovoljno nam je da Norveška ne pobijedi Italiju, jer kockasti su međusobno bolji od Norvežana, što odlučuje ako su momčadi bodovno izjednačene.

Komentari 27

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:09 06.09.2015.

jeb'le vas kalkulacije.... tjerajte diletanta sa klupe.... Srna već 2-3 godine nije zaslužio poziv, a nekmoli da igra za repku... Mandžo - van forme... na klupu do daljnjeg...

VL
Avatar Zizou10
Zizou10
21:51 06.09.2015.

Beskrvnici

VL
Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
22:47 06.09.2015.

Sramota....iz jasne pozitivne pozicije i prvog mjesta u skupini ova momčad sazdana od jadnih nemotiviranih egoista i izdajnika domovine (jedino se tako može objasniti njihovo grozno nezalaganje i igra u kojoj su katastrofalno izgubili prednost u kvalifikacijskoj skupini) dovela nas je do sirotinjskog kalkuliranja i ciganjenja, nagađanja i nadanja u tuđe kikseve... sram ih sve može biti!

VL
Avatar hr.granicar
hr.granicar
07:09 07.09.2015.

decki od koji se ocekivalo da mogu preokrenit nas nogomet zakazali su i vec na odlasku.ako mozemo smatrat uspjehom sto smo bili u brazilu nakratko.najvise mi je zao nas navijaca sto negledamo dobar nogomet imamo velika imena a nemozemo se pohvalit.mozemo se hvalit samo o placama koliko zaraduju tjedno bas SRAMOTNO

VL
DE
derin
23:22 06.09.2015.

S Kovačem na klupi nemamo o čemu razmišljati, čovjek ne zna, igrači su pali psihološki, jednostavno treba nova krv, novi trener, ali ovaj put trener čije ime izaziva strahopoštovanje kod igrača Reala, Barce, intera... I nema kalkulacija vise, svaka utakmica se treba ići na pobjedu i dati od sebe 100 posto.

VL
ZG
ZGexil
22:01 06.09.2015.

kakve kalkulacije ? najprije uzeti metlu i pomesti smeće u HNSu. od "dopredsjednika" preko njegovog potrčka predsjednika pa sve do ostalih tamošnjih, njima vjernim uhljebima. pa krenuti iznova sa nogometno stručnim i nesebičnim kadrom. igrače za velike poduhvate imamo. samo ih treba znati posložiti. i to bez osobnih managerskih interesa, te fige u džepu.

VL
ZG
zg223
01:33 07.09.2015.

a do prije par dana bili smo prvi...sad se veselimo jer smo najbolji treci..hehe

VL
JA
jadre
23:27 06.09.2015.

Ma nema nik.ih problema... ...

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:33 07.09.2015.

Mislim da nas čeka doigravanje, jer sljedece dvije utakmice tesko mozemo dobiti. Igramo protiv uvijek neugodne Malte i vrhunskog bugarskog tima kojima nije potrebna pobjeda vec autobus u jedanaestercu. Mozda bi najbolje bilo poslati "B reprezentaciju" u te utakmice (ove (ove koji su igrali zadnju prijateljsku protiv Argentine), jer ovaj tim bez nekakvog pozitivnog šoka teško može to dobiti.

VL
DA
damirtankovic
04:50 07.09.2015.

To je kak u vicu sa Fatom kad je Mujo pita jel zna računati, haha! E kad znate računati, onda računajte da but je--ni, haha!!!!

VL
Avatar Pavel ic
Pavel ic
06:56 07.09.2015.

nasi manekeni nisu zasluzili.treba napravit cistku u HNS-u od predsjednika,tajnika do cistacice.maknit i igrace koji nedaju sve od sebe naprimjer modric mislim da ga treba malo odmorit nepokazuje nista u repki,srna se treba oprostit a mandzu na klupu.

VL
LU
LudiAlen
10:16 07.09.2015.

Situacija nije uopće toliko dramatična koliko bi ju neki željeli prikazat, još uvijek je sve u našim rukama i ako pobijedimo dve tekme do kraja idemo dalje sigurno. Naime ako Norvežani pobjete Italiju, onda su Talijani treći (bolja gol razlikaa jer smo 1:1 odigrali tu i tamo), ako odigraju X, Norveška je treća, tako da je sve još u našim rukama, međutim problem je već druge kvalifikacije, sjajan start i onda naše zvjezdice dignu ručnu i vuku se ko crkotine (Škotska, Azer, Norveška)!!! Fuj

VL
OO
oooooooooo
06:08 07.09.2015.

a kako te vase kalkulacije pomazu kod fifa ranking neradi se samo o odlasku u francusku nego ljudi bi gledali malo dobrog nogometa ako je ikako moguce

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
08:40 07.09.2015.

Hrvatska je trenutačno najbolja treća snaga balkanskog prostora i u playoffu ne možemo na Nizozemsku, Tursku, Rusiju koje bi nama po kvaliteti odgovarale da vidimo možemo li primiti manje golova nego protiv Nizozemske.

VL
DE
derin
23:27 06.09.2015.

I da mamic i ekipa fajrunt iz saveza, uništio si klupski nogomet, sad hoćeš i reprezentaciju. Reprezentacija nije mjesto za učenje treniranja, nije prodajni izlog za serviranje robe upitne kvalitete. Bobane, trgni se vise, potjeraj ovaj kukolj, i odmah će se vratiti nacionalni naboj.

VL
Avatar KiM
KiM
06:23 07.09.2015.

Tim vam se raspada, ustastvo I fasizam se velicaju od hdz'a preko hns'a, stadionima odjekuju zds I crtaju se swastike! Cijeli svijet to vidi i prica o tome samo vi u hrvatskoj ne! Ovi igraci vecinom zive I pare zaradjuju u Evropi I sramota ih da su povezani sa ovim sramnim skandalima! Jednostavno su se pobunili I nece da igraju...

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
21:58 06.09.2015.

Na žalost previše je još kombinacija za mrzitelje HR reprezentacije!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.