Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN START
Povratak na članak

Hrvatska je na startu kvalifikacija izgubila samo jednom, znate li od koga?

Hrvatska je u 12 utakmica na otvaranju kvalifikacijskih ciklusa upisala sedam pobjeda, četiri neodlučena ishoda i jedan poraz uz pozitivnu razliku pogodaka 19-4.

Komentari 1

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:01 19.03.2019.

Počelo je ... svjetski rekorder u dobijanju prijateljskih utakmica je bivša YU no prava snagu su pokazivali već u prvim nastupima velikih takmičenja gdje su redom ispadali i po običaju krivicu svaljivali na suce, urote čega sve ne .... olakotna okolnost im je bila što se igralo po republičkom ključu i teško je bilo zadovoljit svačiji ukus a svi su bili izbornici. Već pri samom raspadu bivše države narod joj je okrenuo leđa i velika većina Hrvata ( Jugoslavija - Nizozemska ) navijala je za njenog protivnika .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.