Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠEST SUSRETA
Povratak na članak

Hrvatska i dalje bez pobjede protiv Portugala, a zabili smo im samo dva gola

Aktualni svjetski nogometni doprvaci protiv europskog prvaka i pobjednika Lige nacija sada imaju razliku pogodaka 2-12.

Komentari 8

ZO
zoca
23:52 05.09.2020.

razlika u klasi je ocigledna i cemu cudo

VL
NE
Nemanadimak
11:57 06.09.2020.

: da je sa Modricem i Rakiticem srebro sa mundijala los rezultat. Sa takvim igracima koji su svijetska klasa izgubili smo finale. Ja sam vec onda govorio da smo imali boljeg trenera koji zna takticki postaviti momcad osvojili mundijal. Potrosilii smo se na Russe, Dance koje smo glat morali dobiti a dobili smo ih ne na Dalicevo znanje neko na snagu i borbu igraca kao Modric, Mandzo, Raketa koji su vukli i potrosili se bezpotrebe. One Francuze smo mogli glat tuci u finalu sa 2;0

VL
Avatar Ninja1
Ninja1
08:54 06.09.2020.

Ne samo da Hrvatska još nema pobjedu protiv Portugala, nego je Portugal bez Ronalda sinoć razbio Hrvatsku, sramoćenje gotovo jednako onom protv Španjolske. Čestitke Daliću.

VL
Avatar dzambo
dzambo
03:56 06.09.2020.

Svaka Repka osim mozda Njemacke Repke ima svoju ''Ahilovu tetivu'' i ocigledno je da Portugal svojom igrom to jest nacinom nelezi HR Repki....a prije ona Jugo Reprezentacija imala je uvijek problema sa jednom Skotskom al et HR Repka nema problema sa manjim Repkama....kao oni prije....a jedina zahvala je sto igraci mogu ic vanka jer ima najvise talenata od svih sa Balkana i oni se pokazu kad igraju vanka...prije nije tak bilo JEDINO sto u ondasnjoj Repki nije bilo konstantno cistih 10-11 igraca u prvoj postavi stalno a i usput nisu mogli ic vanka tak rano i mnogi talenti i igraci tada iz HR Nisu pokazli svoj talenat il veci uspjeh jedino zbog toga...a Dinamo kad se dokopao Europskih tekmi onda je vecinom ispada u 1 IL 2 kolu....a onu bivisu domacu ligu tada nije Europa sva mogla ni gledat ni pratit....

VL
Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
02:05 06.09.2020.

Hvala Bogu.

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
23:26 05.09.2020.

Hrvatska i dalje bez pobjede protiv Portugala, ali zabili smo im sjajna dva gola i dokazali da smo balkanski majstori baluna.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.