Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tečaj na nas je 1,80

Hrvatska favorit na kladionicama, a crveni karton je realnost

Reprezentacija trening Veslačka (1)
Marko Lukunić/Pixsell
22.03.2013.
u 10:46

Mario Mandžukić nameće se kao najsigurnija oklada za strijelca u večerašnjoj utakmici

Ako je suditi prema kladionicama, Hrvatska će večeras pobijediti Srbiju na Maksimiru. Prema svim kladionicama, domaćim i stranim, naša reprezentacija uvjerljivi je favorit. Koeficijent na pobjedu vatrenih uglavnom se kreće oko 1,80,  dok je na Srbiju oko 6. Za neodlučeni rezultat koeficijent se kreće oko 3,80.

Mario Mandžukić nameće se kao najsigurnija oklada za strijelca u večerašnjoj utakmici. Naime, koeficijent na to da će on postići pogodak je 2,30. S druge strane, najmanji koeficijent za strijelca u momčadi Srbije jest 5, a to se odnosi na to da će strijelac biti Đuričić.

Zanimljivo, kladionice vjeruju da bi utakmica u Maksimiru mogla biti žustra pa je tako tečaj na to da će biti crvenih kartona 2,50, dok je na ostalim utakmicama koje se danas igraju oko 3,50.

>>>Sve o utakmici Hrvatska-Srbija pratite na našem specijalu<<<

 

Komentara 1

DU
Deleted user
11:49 22.03.2013.

ja sam ulozio novac na srbe ali navijam za hrvate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije