Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP DO 18 GODINA

Hrvatska drugi put za redom u polufinalu EP-a

Mladi rukometaši
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/9
15.08.2018.
u 23:47

U polufinalu ćemo igrati protiv Islanda, a taj susret igra se u petak, 17. kolovoza.

Rukometaši Hrvatske plasirali su se u polufinale Europskog prvenstva do 18 godina koje se igra u Koprivnici i Varaždinu. U odlučujućoj utakmici drugog kruga izabranici Borisa Lisice pobijedili su Francusku sa 25:20.

Najefikasniji u našim redovima bili su Fran Mileta sa šest, te Patrik Martinović s pet pogodaka. U polufinalu ćemo igrati protiv Islanda, a taj susret igra se u petak, 17. kolovoza. U drugom polufinalu igrat će Danska – Švedska. Ovo je drugi put uzastopce na EP-u do 18 godina da Hrvatska igra u polufinalu.

Prije dvije godine smo u polufinalu pobijedili Sloveniju (40:36), a utakmica se igrala također u Koprivnici. Nažalost, rukometašice Hrvatske nisu se uspjele plasirati u četvrtfinale Svjetskog prvenstva do 18 godina koje se igra u poljskom Kielcu. Izgubili smo od Njemačke sa 24:25, a naše kadetkinje imale su zadnji napad za produžetke, ali nismo uspjeli postići pogodak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije