Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u veljači

Hrvatska doznala protivnike na kvalifikacijama za završni turnir Davis cupa

Malaga: Davis Cup, polufinale, Ćorić uvjerljiv protiv Kokkinaksa za vodstvo Hrvatske
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
27.11.2022.
u 12:44

U nedjeljnom finalu od 13 sati igraju Kanada i Australija koja je u petak preokretom došla do pobjede od 2-1 nad Hrvatskom.

Hrvatska će u kvalifikacijama za završni turnir Davis Cupa igrati protiv Austrije, odlučio je ždrijeb održan u nedjelju u Malagi. 

Ostali parovi kvalifikacija su Mađarska-- Francuska, Uzbekistan- SAD, Njemačka-Švicarska, Kolumbija- Velika Britanija, Norveška-Srbija, Čile-Kazahstan Južna Koreja-Belgija, Švedska- Bosna i Hercegovina, Nizozemska-Slovačka, Finska-Argentina, Portugal Češka. Italija i Španjolska su dobile pozivnice.

25.11.2022., Malaga - Jose Maria Martin Carpena Arena. Davis Cup by Rakuten. Polufinale, Thanasi Kokkinakis - Borna Coric. . Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Završni turnir Davis Cupa igra se 3. i 4. ili 4.i 5 veljače.

U nedjeljnom finalu od 13 sati igraju Kanada i Australija koja je u petak preokretom došla do pobjede od 2-1 nad Hrvatskom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije