Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPE VIJESTI

Hrvatska dobila domaćinstvo završne faze Davis Cupa. Objavljeni su gradovi favoriti i tko dolazi

Hrvatski teniski savez
29.03.2023.
u 17:47

Iz Španjolske smo doznali najljepše vijesti, domaćini smo jednog od turnira završne faze cijenjenog natjecanja

Već na samom početku službenog ždrijeba Davisova kupa koji je održan u Malagi, gradu koji će organizirati i završni turnir, dobili smo potvrdu najljepše vijesti. Hrvatska će biti domaćin jednoga od četiriju turnira završne faze, one po skupinama, koja je na rasporedu od 12. do 17. rujna.

Grad organizator te priredbe bit će naknadno određen a kao najozbiljniji kandidati spominju se Zagreb i Zadar.

Ostali gradovi domaćini se znaju, to će biti španjolska Valencija, talijanska Bologna i britanski Manchester, koji je i prvi prošao stroga pravila ITF-a. Manchester je peti britanski grad koji će ugostiti Davisov kup u posljednjih 10 godina, nakon Coventryja, Glasgowa, Londona i Birminghama.

A suparnici naših tenisača na turniru koji ćemo igrati pred svojim navijačima bit će reprezentacije SAD-a, Nizozemske i Finske.

Komentara 1

SA
sagi1979
14:42 03.07.2023.

Mali ispravak, Zadar je zauzet u to vrijeme, Split je u igri

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije