Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJENA MEDALJA

Hrvatska do bronce na juniorskom EP-u: Roko Brantuša s odličjem u Estoniji

TK Susedgrad Sokol
25.08.2023.
u 11:17

Drugog dana će na tatami izaći Sara Pejnović (-49kg), Mia Tukić (-52kg), Nika Karabatić (-55kg), Luka Bucković (-55kg), Jan Flegar (-59kg), Lucio Matuzić (-63kg)

Prvog dana Europskog juniorskog prvenstva u tekvondou koje se održava u Tallinu od 24. do 26. kolovoza hrvatski borac Roko Brantuša osvojio je brončanu medalju u kategoriji iznad 78 kg. 

Na putu do medalje Brantuša, član TK Susedgrad Sokol iz Zagreba  najprije je pobijedio predstavnika Španjolske Jesusa Pacheco Jimeneza (2-1), a u četvrtfinalu Cipranina Andreoua Petrosa (2-0) da bi u polufinalu izgubio 0-2 od Turčina Yalcina Ruzgara.

Prvog dana u Tallinu nastupili su još Dora Radek (TK Ion, -42kg), Nika Dodik (TK Div Knin, -44kg), Petra Jerković (TK Imotski, -46kg), Fran Šimunović (TK Rugvica, -45kg), Vid Bilić (TK Čigra, -48kg) i Patrik Hajduković (TK Fox, -51kg). 

Drugog dana će na tatami izaći Sara Pejnović (-49kg), Mia Tukić (-52kg), Nika Karabatić (-55kg), Luka Bucković (-55kg), Jan Flegar (-59kg), Lucio Matuzić (-63kg).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije