Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U eliti Lige nacija
Povratak na članak

Hrvatska će igrati s europskim gigantima. Eh, da još imamo stadion...

Koristit će to Hrvatskom nogometnom savezu, jer puno je lakše napuniti stadion protiv Njemačke nego, primjerice, San Marina ili Estonije.

Komentari 57

Avatar Kolo-Tg
Kolo-Tg
20:05 12.10.2017.

Hrvatska bi trebala tj morala imati 4 stadiona. Poljud jos na nesto lici iako je i on dao svoje. Kakvo drustvo takvi stadioni, ima za pupovceve novosti a nema za topli obrok u OŠ. Primjer je primjeren da pokaze svu bjedu

VL
DH
dalibor.hren
20:08 12.10.2017.

U čemu je problem? I Njemačka i Francuska i Španjolska i..... će igrati protiv velikana - Hrvatske!

VL
ER
EroK
06:33 13.10.2017.

Vatreni su jedan od naboljih i najznačajnijih hrvatskih brendova i kao takav, morat će imati bolji stadion, a vjerujem i imat će i to pravi!

VL
PI
pinkec
06:16 13.10.2017.

Pupija i "Hobocty" skinuti sa državnih jaslica i ukinuti prvoboračke (partizanske) pemzije, eto love do krova! A što se tiče Poljuda, neće se valda igrati po Poljudskoj svastiki? Antifašisti bi onda bili razočaani... Pa, je li se konačno otkrilo "crtača" Poljudske svastike ?

VL
CR
crocro
19:57 12.10.2017.

Eh, konačno dođoste na temu stadiona o čemu ja godinama trubim. Spadamo u sam svjetski vrh i u elitno društvo najuspješnijih nogometnih nacija. I sve te nacije imaju savršene stadione moderne i funkcionalne arhikteture. A sada se moramo sramotiti ili starim ruglom Maksimira ili nema utakmica u glavnome gradu. Osim Splita i Rijeke koji minimalno zadovoljavaju. Zar prije nekoliko godina nije bio posljednji trenutak da se stadion izgradi. U maksimirski stadion je toliko ulupano novca da se iz temelja mogao izgraditi stadion puno ljepši i funkcionalniji od "Allianz arene", a što imamo danas u Maksimiru, istrošeno i dotrajano ruglo. Rušte to ruglo i sramotu građana Zagreba da ne ostane kamen na kamenu te iz temelja izgraditi novu Hrvatsku ljepoticu dostojnu zagrepčana, Dinama i Hrvatske. Kome odgovara stalna obnova stadiona, kome odgovara stalno dograđivanje, šminkanje i skrivanje zamora materijala. Molite dragoga Boga da se ne sruši tribina ili dijelovi stadiona. A gdje je krov, pa zar će zagrepčani dopustiti da se na ovo ruglo nadograđuje nekakav krov i opet će biti staro ruglo i sramota. Ako Hrvatski nogomet ne zaslužuje stadion dostojan ponosa Hrvatske nacije, koji s ponosom može ugostiti sve svjetske nacije, posebno one najbolje, koji će o Hrvatskoj govoriti sa poštovanjem, ako stadiona ne bude, onda nam ne treba niti ove sramote. Ako nećete rušiti Maksimir, izgradite novi svjetskih vizura na drugoj lokaciji ali ga konačno izgradite. Krenite već sutra.

VL
DU
Deleted user
20:32 12.10.2017.

Opet greše novinari.. HR ne mora igrat protiv velikana kako piše nego pripada u elitnu grupu najboljih reprezentacija Evrope pa samim tim stječe pravo igranja s tim i takvim najboljim reprezentacijama Evrope dok će mo mi koji smo se konačnoo plasirali na neko natjecanje pomno pratiti zašto ste vi redoviti sudionici svih većih takmičenja a mi takođe ali uz male ekrane

VL
DU
Deleted user
23:09 12.10.2017.

Bolje imat jaku nacionalnu momčad nego dobar stadion jer stadion se lako napravi dok se momčad stvara .. to mi najbolje znamo gledajući svetska takmičenja i uzdišući kako komšije mogu protiv najjačih a kasa im puna

VL
DU
Deleted user
19:53 12.10.2017.

Stadion neka rade HNS ili Todorić, Mamić, Horvatinčić... Novac od poreza i prireza neka ostave na miru.

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
20:03 12.10.2017.

eh, još da nemamo mamića imali bi i stadion. Lova je kod njega, samo nju treba izvući iz čarape, ali onda bi godine i godine muljaža otišle bez veze

VL
KB
k.brijeg
08:20 15.10.2017.

Svaki poduzetnik svoj poslovni prostor izgrađuje sam država mu samo uzima, a u nogometu vidimo da ni sami neznaju kud da pobjegnu sa lovom, i sad bi da im ova jadna sirotinja koja bježi u inozemstvo trbuhom za kruhom izgradi stadion!

VL
DE
derin
20:01 12.10.2017.

Dragi novinaru, posto ponos!? Gdje je Split i Poljud!? U južnoj Koreji mozda!? Dokad mislite gurati gradnju Maksimira i pljačku naroda!? Gradite ga grad Zagreb (15 milijardi kuna) i dinamo(silni transferi), ostavite nas iz ostatka Hrvatske na miru. Plenkovicu, imati ces referendum i nestanak HDZ-a iz Dalmacije.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:53 12.10.2017.

Bilan je obečal dovršit maksimirski stadion.....do 2006-e....al kaj ima veze, budu naši na gostovanjima igrali na super stadionima >;-))

VL
DE
derin
20:09 12.10.2017.

Za mamica i ekipu sto bi milijarde izvukli na stadionu, prošetite raspadnutima bolnicama i pacijentima koji nemaju za skupi lijek, školama u Vukovaru koji izgledaju kao da je jos jučer bio rat, mladi koji bježe kao u egzodusu, a da ne pričamo da za dvije godine slijedi drastični pad mirovina, a oni bi mamicu, optuženom za kriminal dizali stadion i muljali milijarde, a nitko mu ne dolazi na stadion. E nećete, imati ćete referendum i nestati iz Dalmacije, to vam govori vjerni glasač HDZ-a.

VL
Avatar naroz
naroz
21:00 12.10.2017.

Ima stadion u Bg zove se Marakana

VL
FI
FidelkastroN
20:06 12.10.2017.

Imamo mi Stadion kojega se ni na zapadu Netriba sramit .Je da je izgrađen 1979 ali još je uvik za sve ostale svjetska klasa .Pogodite koji bi to moga bit ???jbg Dok tzv "Repka " nepostane nanovo reprezentacija ili nacionalnii tim svih građana republike Hrvatske a ne Mamičevo Šukeova ZG prčiija sumnjam da će doli u skoro vrime igrat .A moj novinaru ne laži javnost ima hrvatska 1 ali vrijedan stadion na kojemu "Repka " neigra vec dugi niz godina ...

VL
IK
Ikonoklast
19:44 12.10.2017.

Posto je to zamjena za prijateljske susrete vjerujem da cemo bit domacini 4x u Zagrebu,1x Osijek, 2x London,2x Shanghai, 2x Los Angeles, 1x Seul,2x Basel i 1x Pancevo. Suki mora zaraditi novac. Publika? Neka gleda gradski derbi Lokomotiva - Dinamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.