Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniori na putu

Hrvatska boksačka reprezentacija otišla u Francusku

boks
VL
18.11.2011.
u 21:19

Hrvatska juniorska boksačka reprezentacija otišla je u Francusku, gdje će u Romortainu imati prijateljski susret domaćom nacionalnom vrstom

Predvođeni trenerima juniorske reprezentacije Draganom Vidajićem i Nenadom Mitrovićem, juniori će protiv Galskih pijetlova nastupiti u sastavu Luka Klarić (-56 kg), Marko Zeljko (-64 kg), Filip Tkalčić (-69 kg), Anđelo Radoš (-69 kg) Kristijan Gogić (- 75 kg), Vito Jelčić (-75 kg) i Marin Mindoljević (- 91 kg), dok Bruno Knježević (do 81kg) nije došao na okupljanje iako je bio potvrđen za nastup.

Uz izbornu vrstu na ovaj međunarodni prijateljski susret, koji je već tri puta bio otkazivan, otišao je i Predsjednik Hrvatskog boksačkog saveza Ante Vičević te dr. Zdenko Mitar, licencirani EUBC liječnik, koje će u Francuskoj ugostiti predsjednik Europske boksačke federacije Humberto Furgoni.

On je ujedno danas i službeno poslao čestitku Vičeviću na novoj funkciji zaželjevši mu dobrodošlicu u klub predsjednika nacionalnih boksačkih federacija.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
21:27 19.11.2011.

A gdje je Leo Pjetraj? Zar on više nije izbornik?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije