Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KĆI BIZNISMENA

Hrvatima stvorio dramu, sada zaručio milijunašicu koja na sebi nosi 50 kg dijamanata

Grigor Dimitrov
Foto: instagram.com/grigordimitrov
1/3
19.05.2021.
u 10:08

Mlada Ruskinja iza sebe ima već jedan propali brak u kojemu se bila vjenčala također za sina drugog ruskog biznismena Gaspara Avdolyana

Eldar Osmanov je ruski biznismen i oligarh, suvlasnik kontroverzne ruske energetske kompanije MRSEN, a uskoro bi mogao postati punac slavnom tenisaču Grigoru Dimitrovu koji je zaručio njegovu 25-godišnju kćer Lolitu.

 

Javnost Dimitrova poznaje kao velikog zavodnika koji je ljubio Mariju Šarapovu, ali i pjevačicu Nicole Scherzinger, ali ono po čemu ga hrvatska javnost pamti jest Adria Tour u Zadru gdje je on bio prvi zaraženi natjecatelj koronom, a u to se vrijeme družio i s navijačima, djecom pa i kolegama tenisačima. 

Lolita je inače izvršna direktorica Luxury International Magazina.

Mlada Ruskinja iza sebe ima već jedan propali brak u kojemu se bila vjenčala također za sina drugog ruskog biznismena Gaspara Avdolyana.

Njihovo je vjenčanje u Rusiji proglašeno vjenčanjem stoljeća, a ona je prema oltaru išla u vjenčanici koja je bila prekrivena dijamantima i težila je 50 kilograma, a navodno je koštala milijun dolara. Gosti su bili pozvani u LA Dolby Theathre u kojemu se inače održavaju Oscari, a trošak vjenčanja je navodno bio 10 milijuna dolara, a neki idu i do te granice da spominju nevjerojatnih 25 milijuna. Doduše, iako je vjenčanje bilo 2017., mladi par se rastao već 2018. i to navodno zbog komflikta među obiteljima. Naime, Osmanova je tvrtka navodno Avdolyanovoj dužna oko 72 milijuna dolara i odbija ih vratiti.

Dimitrov je pet godina stariji od svoje zaručnice, a iako je bio i treći tenisač svijeta, sada je 20. Živi, kao i njegova zaručnica, u Monaku, a svoju vezu uspijevaju koliko-toliko držati podalje od očiju medija i javnosti. Osim sada, kada se uzbuđena Lolita pohvalila prstenom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije