Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUNČAN DAN U CASTELLÓNU

Hrvatice nakon poraza: Više nismo nego jesmo spavale

Rukometašice
Hrvatski rukometni savez
04.12.2021.
u 07:00

– Noć je bila više neprospavana nego prospavana. Nekako smo slabo ušle u utakmicu i taj loš ulazak u utakmicu kasnije nas je stajao i poraza – rekla je Larissa.

U Castellonu je jučer osvanuo pravi ljetni dan. Živa se popela na ugodnih 22 Celzijeva stupnja, kao da nije početak
prosinca. Malo nedostaje da se skinu kaputi i veste i prošeće u kratkim rukavima.

Dobro vrijeme vratilo je osmijehe na lica naših igračica koje su malo pokisle nakon startnog poraza od Brazila (25:30). Jutro je bilo predviđeno za odlazak u teretanu i to uglavnom za igračice koje su manje igrale protiv Brazila. No, kada je riječ o teretani, jedna igračica ne može je zaobići iako je protiv Brazila igrala gotovo cijelu utakmicu – Katarina Ježić.

- Teretana je moj stil života – rekla je Kety.

Larissa Kalaus osvrnula se još malo na susret protiv Brazila.

– Noć je bila više neprospavana nego prospavana. Nekako smo slabo ušle u utakmicu i taj loš ulazak u utakmicu kasnije nas je stajao i poraza – rekla je Larissa.

Paragvaj?

– Njihov rezultat protiv Japana dovoljno sve govori. Izgubile su s 23 pogodaka razlike. Vjerujem da će protiv Paragvaja više prilike dobiti igračice koje su manje igrale u prvoj utakmici – istaknula je Larissa.

Nego, kako je sestra, Dora?

– Uspješno je operirana i žao mi je što nije ovdje s nama. Dobro je da su joj pukle tri male koščice u šaci, a ne kost zgloba. Bit će spremna za proljeće – rekla je Larissa...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije