Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IZDRŽALA

Hrvatica se rasplakala nakon što je izgubila, morali je grliti i tješiti

Donna Vekić
Foto: Printscreen
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
16.06.2019.
u 22:25

- Jako sam tužna jer sam danas izgubila, ali vratit ću se sljedeće godine i pokušati osvojiti trofej - rekla je Donna Vekić

Hrvatska tenisačica Donna Vekić poražena je u finalu WTA turnira u Nottinghamu od Francuskinje Caroline Garcije 6:2, 6:7 (4), 6:7 (4).

Bilo je to osmi finale hrvatske tenisačice i šesti poraz. Do sada je osvojila dva turnira. Prvi 2014. u Kuala Lumpuru, a drugi prije dvije godine upravo u Nottinghamu.

Zanimljivo, Vekić je na putu do finala prve dvije pobjede na turniru (Dalila Jakupović, Chloe Paquet) ostvarila u dvorani, jer se na travi prva četiri dana nije moglo igrati zbog kiše. U petak je napokon dočekala tenis na travi, ali je kratko trajalo. 

Međutim, ostat će upisano kako je Kristinu Mladenović pobijedila na dvije različite podloge. Meč je započet na travi, a završen na tvrdoj podlozi u dvorani. Problema s kišom imala je i u subotu u polufinalu, no prekid je kratko trajao, a hrvatska tenisačica je pobijedila njemačku tenisačicu Tatjanu Mariju. 

Za Vekić je ovo bilo drugi finale u Nottinghamu, te ukupno osmi finale u karijeri, a više od nje od hrvatskih tenisačica ima samo Iva Majoli (17).

Donna je nakon finala i poraza pred publikom trebala reći nekoliko rečenica o meču, ali nije izdržala. Rasplakala se pa ju je reporterka morala grliti i tješiti.

- Jako sam tužna jer sam danas izgubila, ali vratit ću se sljedeće godine i pokušati osvojiti trofej - rekla je naša tenisačica. Video pogledajte ovdje.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar southman
southman
07:51 17.06.2019.

Nije lijepo što se rasplakala ali je lijepo vidjeti koliko joj je stalo ! Doći će i trofeji.

DO
dokrastavca
23:36 16.06.2019.

Dobro je Donna, finale je uvijek najteze.

ŠE
šeka
06:07 17.06.2019.

ja ti nudim rame za plakanje,nekoliko dana dok se ne smiriš!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije