Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNA PARTIJA

Hrvati vodili Juventus do pobjede: Mandžukić zabio, a Pjaca prvi put zaigrao u početnom sastavu!

Juventus
Foto: Reuters
1/7
08.02.2017.
u 20:06

Dobra je vijesti i što je Marko Pjaca prvi put otkako je stigao u Juventus bio u početnom sastavu. Pjaca je igrao do 89. minute, dok je Mandžukić odradio čitavu utakmicu.

Juventus je rutinski odradio gostovanje kod Crotonea (2:0) u 23. kolu Serie A, a prvi gol na utakmici zabio je Mario Mandžukić.

Asamoah je u 60. minuti tukao glavom, Cordaz obranio, no na loptu je natrčao Mandžo i pospremio je u mrežu. Konačni rezultat postavio je Higuain u 74. minuti.

Dobra je vijesti i što je Marko Pjaca prvi put otkako je stigao u Juventus bio u početnom sastavu. Pjaca je igrao do 89. minute, dok je Mandžukić odradio čitavu utakmicu.

Stara dama tako se vratila na sedam bodova ispred Rome, no nema puno vremena za odmor. Već u nedjelju gostuje kod Cagliarija.

>> Ante Čačić nahvalio hrvatskog napadača: Vidjet ćete da će vas zadiviti

Komentara 2

Avatar nula
nula
22:58 08.02.2017.

A i Pasalic je zabio u sudackoj nadoknadi kad je Milan, od 60-e min igrao sa ...devet igraca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije