Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekipjelo mu

Hrvati natjerali Demirela na bijeg iz Turske

'Turkey\'s goalkeeper Volkan Demirel reacts during the UEFA Euro 2012 qualifying match Turkey vs Germany on October 7, 2011 at the Turkish Telekom Arena in Istanbul, Turkey. AFP PHOTO / PATRIK STOLLAR
'PATRIK STOLLARZ'
22.11.2011.
u 22:42

Demirel je u devet sezona odigrao više od 200 utakmica za turskog velikana Fenerbahçe

Volkan Demirel predao je Fenerbahçeu zahtjev za transfer jer želi napustiti Tursku i otići u inozemstvo. Turski vratar nezadovoljan je u svojoj domovini nakon što su ga navijači izvrijeđali na utakmici s Hrvatskom u dodatnim kvalifikacijama za EP. Za Fenerbahçe je u devet sezona odigrao više od 200 utakmica.

– Ne želim govoriti o transferu, ali uskoro će se sve riješiti dobro i za klub i za mene – rekao je Demirel.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
00:17 23.11.2011.

Slavni Demirel dolazi u Hajduk a Šubara ide u Fenera!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije