Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEKTIĆ I PAVIĆ

Hrvati nakon pobjede: Novak je najbolji na svijetu, ali nismo igrali njegov sport

Madrid: Treci meč polufinala Davisovog kupa, Nikola Mektić i Mate Pavić - Filip Krajinović i Novak Đoković
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
03.12.2021.
u 22:59

- Novak je pokazao da je broj jedan u pojedinačnoj konkurenciji, ali srećom nismo igrali taj sport. Igrali smo sport s četiri igrača na terenu - izjavio je Mektić.

Nikola Mektić i Mate Pavić odveli su Hrvatsku u finale Davis Cupa nakon što su u Madridu svladali Novaka Đokovića i Filipa Krajinovića.

- Sjajna pobjeda, igrali smo protiv snažne momčadi. Novak je najbolji na svijetu, teško ih je pobijediti, ali smo odigrali sjajan meč. Od grupne faze do finala, igramo smo sjajne dvoboje, od Borne preko Marina, igrali smo i sjajne parove. Spremni smo za finale - rekao je Mate Pavić.

Meč je prokomentirao i Nikola Mektić.

- Bilo je teško, na početku su sjajno servirali. Uspjeli smo ih slomiti krajem prvog seta, a u drugom smo iskoristili pad u njihovoj igri - rekao je Mektić.

Đoković je najbolji tenisač svijeta, ali to Srbima nije pomoglo.

- Novak je pokazao da je broj jedan u pojedinačnoj konkurenciji, ali srećom nismo igrali taj sport. Igrali smo sport s četiri igrača na terenu - izjavio je Mektić.

>> Poslušajte i što je rekao Borna Gojo

Ključne riječi

Komentara 6

SL
slavenZadravec
23:32 03.12.2021.

Bravo dečki, ovo je veliki sportski uspjeh. I to u tenisu gdje je izuzetno jaka konkurencija.

DI
Dingač
23:20 03.12.2021.

dok sam normalno hvalio moje brisao si mi komentare. sad si svoj na svome.

BU
Budak
23:17 03.12.2021.

Boli nekog đon za Đokovića. Hrvatska pobjeda - srpski poraz. Poznata shema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije