Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPORA ANDORI NIKAD VEĆA

Hrvati na Facebooku: Ajmo Andorci, spasite nas!

Slaven Bilić
Goran Stanzl
14.10.2009.
u 11:32

Koliko hrvatski navijači žele uspjeh Andore u posljednjem susretu kvalifikacija protiv Ukrajine, pokazuje i grupa potpore nogometnoj reprezentaciji Andore na Facebooku, kojoj je pristupilo više od 200 Hrvata.

"Više je Hrvata u ovoj grupi nego što Andora ima stanovnika, ali isto 1x (da Andora ne izgubi op.a.) sutra", piše Ivan na grupi koju uređuju mahom andorski reprezentativci.

KOMENTIRAJTE! Što mislite, može li Andora spriječiti Ukrajinu da osvoji odlučujuća tri boda?

Neki od hrvatskih navijača postali su prijatelji s ponajboljim igračem, Oscarom Sonejeeom, koji će propustiti ogled s Ukrajinom, a za to vrijeme i Frane piše:

"Just do it! Please...".

Potporu Andori dao je i Martin "Let's win Andora. Save us Andora! Vamos for Croatos". Viktoria je napisala "Go Andorra, go!", a Tomislav "Vamos Andora, najjači ste :)"

Dvojica mladića "potporu" su dala nazvavši ih "šup*ima" i "pi**ama", dok je Ivo napisao "Ajmo skršiti Ukrajinu".

I tako nada hrvatskih navijača traje, barem do 17.30 sati kada počinje susret Andore i Ukrajine.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Hemp
Hemp
12:02 14.10.2009.

KOMENTIRAJTE! Što mislite, može li Andora spriječiti Ukrajinu da osvoji odlučujuća tri boda? =========================== hahahahaha koje ste vi budale...popit ce andorci 5 komada

PU
pinjuhda_urednik
12:18 14.10.2009.

.....ali ne nadam se nemogučem

OB
-obrisani-
12:09 14.10.2009.

Nema vam spasa braćo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije