Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAVIĆ I MEKTIĆ

Hrvati još jednom pokazali da su najbolji na svijetu: Ušli su u polufinale Madrida!

MCO, ATP Tour, Monte Carlo Masters
EXPA/PIXSELL
07.05.2021.
u 16:10

Najbolji svjetski par slavio je u dramatičnom meču nakon sat i 45 minuta velike borbe protiv Nikolina donedavnog partnera Koolhofa i Kubota.

Hrvatski par Nikola Mektić/Mate Pavić plasirao se u polufinale ATP turnira Masters 1000 serije u Madridu svladavši nakon velike borbe Nizozemca Wesleya Koolhofa i Poljaka Lukaša Kubota s 6:3, 6:7 (4), 10:7.

Najbolji svjetski par slavio je u dramatičnom meču nakon sat i 45 minuta velike borbe protiv Nikolina donedavnog partnera Koolhofa i Kubota.

Hrvati su dobili prvi set, u drugom nadoknadili zaostatak od 3:5, da bi izgubili set u "tie-breaku", a u odlučujućem, trećem setu su gubili s 5:7, a meč završili maestralno, sa pet uzastopnih poena. 

Mektiću i Paviću ovo je bila 31. ovogodišnja pobjeda u sjajnoj sezoni u kojoj imaju pet naslova i šest finala. 

Protivnik u polufinalu može im biti Ivan Dodig sa slovačkim partnerom Filipom Polašekom, koji kasnije igraju protiv Belgijanaca Sandera Gillea i Jorana Vliegena.

Dodig i Polašek su jedan od od rijetkih parova koji se ove sezone može pohvaliti pobjedom protiv Nikole i Mate, uspjelo im je to u polufinalu Australian Opena, kada su im nanijeli jedan od samo tri ovogodišnja poraza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije