Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZLIKE U MIŠLJENJU
Povratak na članak

Hrvati i ostali Slaveni neće kleknuti, ali Englezi nisu sami! Evo tko će klečati na Euru

Jasno su stav izrekli, uz Hrvate, Škoti, Česi, Rusi, Mađari, Slovaci i Poljaci.

Komentari 35

MP
miroslav.petkovic.7564
16:31 11.06.2021.

Nek klece oni koji su porobkhavali Aziju Afriku S Ameriku i druge kontinente.Mi nemamo zasto klecati i svaka cast braci skavenin

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
16:31 11.06.2021.

Jasno. Slavenski narodi nisu imali kolonija i nemaju razlog klecati jer u tim drzavama crnaca pa tako ni segregacije uglavnom nema. Cak postoje i simpatije prema njima no one su poslijedica neznanja stvarne situacije i simpatija prema jedinim crncima koje znaju, a to su Michael Jordan, Denzel Washington, Beyoncé i slicne zvijezde koje su u stvari totalno razliciti od prosjecnih crnaca u svijetu, pogotovo u USA. Poredba u stvari i postoji u realnom vremenu i posjetite li cerge roma po predgradjima vidjet cete vrlo slican standard zivota, ponasanje, tradicije ali i nacin razmisljanja s onim kod crnaca. No interesantno je klecanje "Francuza". Mbappe i ostali koji imaju veliki problem cak i s francuskim jezikom s svojim primanjima zaista su primjer segregacije i potlacenosti. I Drazenu, nedodirljivoj velicini nase i svjetske kosarke vikali su majmune, Aci i Ciri rijec koju ne smijem ni napisati da ne budem zbaniran na tjedan dana, no zucnemo li takvo nesto crncu ili pride osobi odmah cijeli kontinent kleci.

VL
Avatar mladen valentić
mladen valentić
16:28 11.06.2021.

Gledajući Engleze i Francuze i kod jednih i kod drugih, lakše je naći iglu u plastu sjena nego naći izvornog Engleza ili Francuza u sportskim ekipama, a sve je bliže da će uskoro i Njemačke sve teže u reprezentaciji naći izvornog Hansa. Sad su postali naporni s tim klečanjem, jesu li bili zabrinuti koliko je u Americi policajaca u Americi stradalo tijekom postupanja, mada se kod njih u postupanjem išlo s oružjem na gotovs i znalo se da si za svaki nepromišljeni pokret mogao dobiti metak u tijelo, jer nemaju policajci rentgenski vid kao Supermen ili Robocap, pa da znaju imaš li u džepu oružje ili samo dokumente!

VL
ST
stefj
17:16 11.06.2021.

Mislim da je to već postalo sprdnja. A i to forsiranje "političke korektnosti" već polako prelazi u drugu suprotnost... Pogledajte, u Americi se formiraju komisije koje određuju koji kulturni spomenici su politički korektni i koji smiju ostati. Kakva je razlika između toga i mračnog doba komunizma ili fašizma?

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
16:55 11.06.2021.

Nacije kolonijalista,koje su prevozile crno roblje u amerike, koje su imale kolonije po cjelom planetu,koje su provodile genocid na afrčkom,američkom i azijskom kontinentu zaista imaju razloga klečati. Zato neka kleče. Ali ne dvolično kako sad rade, već iskreno! Hrvati ,nemaju razloga klečati.

VL
DC
DC
13:54 11.06.2021.

Sport i politiku nebi trebalo mijesati.

VL
UD
Udrugar
16:47 11.06.2021.

Englezi ( kad pogledamo unatrag kroz povijest ) imaju zbog čega klečati i to danonoćno !

VL
NA
Napalm
17:16 11.06.2021.

Gospodo Englezi, vi ste izmislili rasizam i imperijalizam. To je vaša borba, a nas ostale ostavite na miru. Mi nismo kao vi i ne dijelimo ljude po boji kože. Mi ljude cijenimo po njihovim osobinama i ljudskosti koju nose u sebi.

VL
Avatar SKH.majmun
SKH.majmun
16:48 11.06.2021.

Sad ovi rade isto što se radilo na olimpijadi u tridesetim koriste sport da se šalju poruke o rasama 🙈

VL
BL
bluescreen
17:53 11.06.2021.

Vukovarski život isto vrijedi. Ne sjećam se da su klečali.

VL
DU
Deleted user
17:50 11.06.2021.

Lijepa li si, ssvršen komentar!!..."kleče, sami sebi su kul, a onda sprže kakvu vladu u Africi ili j.americi, koja im ne odgovara". Ma sve je rečeno!

VL
BF
bf23
17:53 11.06.2021.

Protiv rasizma da,ali to pomodarstvo,klečanje je degutantno

VL
Avatar Númenor
Númenor
19:01 11.06.2021.

Nitko ne treba klečati. To je glupost.

VL
Avatar vatrogasac
vatrogasac
18:22 11.06.2021.

Napokon u pravom društvu,ne očekujem od crnaca da kleče pred nama ali boga mi nećemo ni mi pred njima

VL
ER
EroK
17:55 12.06.2021.

Tako je HNS! Neka kleče oni koji imaju grižnju savjesti!

VL
SJ
Sve je uzalud
08:18 12.06.2021.

..kolonijalisti i proizvođači ratova neka kleće....francuzi još naplačuju kolonijalni porez Africi...neka vrate pokradeno i izgrade srušeno...Sport ne bi trebao imati veze sa politikom... U apsurdnim vremenima u kojima živimo kao da se svi natječemo tko će biti kreator i sudionik još većeg apsurda. Nekako nam se čini da je cijelo čovječanstvo zapalo u takvu histeriju… Stvorio se bolestan natjecateljski duh koji nema nikakve veze sa zdravim razumom, a situacija je došla do takvog usijanja da onaj tko se ne želi ponašati prema nametnutim pravilima apsurda – nije niti poželjan niti normalan.........

VL
Avatar majkuvam
majkuvam
06:24 12.06.2021.

Toliko informacija o Euru ali jednu nikako ne mogu naći.U kojoj grupi je Srbija?

VL
RU
rugovit2
19:05 23.06.2021.

Klecanje je simbolicna gesta predaje, nudis svoju glavu da se odrubi. Kroz povijest se koristila kao simbol predaje pred Bogom, Kraljem ili zenom koju volis. Danas je koriste za BLM. Uzasno ljigavo. Zapad kolektivno sve vise prihvaca klecanje pred idejomdejom atirasizma, sto je suludo.

VL
PP
Pucvala_premium.2
18:00 11.06.2021.

Kaze Pervan u vecernjoj skoli ," pognutu glavu sablja ne sijece , mi pobjedujemo Engleze u Londonu a onda trazimo da nas prime u EU , lijepo izgubis , mali narodi se ne trebaju branit od velikih naroda , negoo lijepo izgubis , nas kad bi Engleska napala , tocno mi bi se branili cak , lijepo izgubis ipak su Englezi ljubitelji malih naroda ...."i stvarno dok nismo izgubili od Engleza nismo ni usli u EU , al eto sad ce oni nas molit da udu u EU , al mi cemo reci najn

VL
AL
AlojzVjekoslav
06:44 12.06.2021.

Gospon "novinar" za Vašu informaciju, Madari nisu slavenski nego ugro-finski narod. Molim vas da to prenesete svima u redakciji kako na vecernji.hr tako i na kurir.rs. I šta je Admine bii problem sa ovim komentarom pa si ga obrisaoo ?

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.