Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROJEKT OD 80 MIL. DOLARA
Povratak na članak

Hrvat se odvažio Amerikancima prodavati ono što su oni izmislili

– Premda živim u gradu kocke, ja vam u kockarnice ne odlazim, no dobro je rekao jedan moj ovdašnji prijatelj da je ovo što ja radim puno veće kockanje od onoga što oni znaju prokockati na pokeru, ruletu...

Komentari 8

ŠP
šponko
23:49 07.03.2018.

Orsat svako dobro ti želim i skidam kapu do poda. Sretno!!

VL
AN
Andreeejjj
20:49 13.07.2019.

Naš Hrvat ORSAT ZOVKO kaže: 👑🥊 "Kod nas če svakako biti i hrvatski boksački profesionalac HRVOJE SEP. Ako je itko zaslužio da mu se pomogne, onda je to taj momak, a zaslužio je to i njegov trener i daleko najbolji boksački stručnjak istočne Evrope LEONARD PIJETRAJ 👑🥊 koji je napravio puno naših svjetsko poznatih boksačkih šampiona i kojima čemo, naravno pomoči (Sep, Babić, Milun, itd, itd)"🥇🏆🥊🥊🥊💪👊👏👏👏

VL
VI
viluk007
00:10 08.03.2018.

hrvati su izmislili i sumamed pa nam ga sada ameri prodaju. isto se dogodilo i sa žaruljom, torpedom, padobranom, penkalom, dinamom, radijem,aluminijem, mp3-playerom, itd, itd..........itd..... neka nam samo ne dirajui vegetu, eto im i gromobran i struja i radio i veš mašina i raketni motor i brzinomjer itd,itd,itd.......Neznam dali nam je pametno što smo se olako odrekli Zaratustre i Gašpara, no vrijeme će sve pokazati.

VL
JO
Joel
23:16 07.03.2018.

Ako stvarno analiziramo skoro sve što je "izmišljeno" u prošlom vijeku, vidjet ćemo da skoro ništa nije sizmislio originalni Amerikanac (doseljenik iz anglo-saksonskih zemalja). Isto tako, jasno je da baš oni najbolje umiju potkupiti, oteti, ucijeniti ili, na drugi način, prisiliti pripadnike drugih nacija da nešto smisle u njihovo ime. Dominacija Amerikanaca u istraživanju i razvoju će trajati toliko koliko budu imali novca. Kupo-prodaja je najpopularnije zanimanje kod naših zapadnih idola (Engleza i Amerikanaca posebno). Najbolji primjer su vam Edison i Tesla. Kad bismo Amerikance proveli kroz hrvatska provincijska dvorišta, čudom bi se čudili dosjetljivosti naše mentalno zdrave nacije, koja sa ništa novca može postići sve što joj treba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.