Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAVIKNUT NA UVJETE
Povratak na članak

Hrvat otkrio što mu nedostaje u Kataru: Dobit ćemo 30.000 dolara, nikakve Rolexe i stanove...

A u životu postoji obitelj, briga o njoj i želja da se bolje živi i to je jedini razlog što sam tu. Inače, naviknuo sam u Saudijskoj Arabiji svojedobno na uvjete koji su vrlo slični ovima – zaključio je Čagalj.

Komentari 4

IH
IDS=HDZ=SDP=HSS=HNS=MOST=ZZ
12:52 20.11.2019.

ako je itko na ljudskoj i profesionalnoj razini zasluzio nesto ovako na sve ulozeno to je onda zeljko cagalj.

VL
ČI
čIDOLJINE
08:48 20.11.2019.

Poštovani, koliko je vrhunski igrača u rukometu ili nogometu otišlo npr. iz Zagreba, čista računica i zarada, kakav klub i ljubav za klub, puste priče i želje navijača, stavite mačku o rep, kada dođe ponuda za igrača, čelnici kluba izjavljuju:: To je nemoralna ponuda i prodaju igrača, pa opet iz početka, jedan mali broj u toj priči živi begovski, a mi navijači uvijek izigrani, danas sa rukometom, sutra nogometom itd. zemlja sa slabom ekonomijom, a bosovi iz klubova upravo rade na prodaji igrača, a ako uspiju na velikoj sceni, tada je to njihov uspjeh, na žalost FARIZEJI NOVOG DOBA.

VL
GR
gragakarlovac
13:24 20.11.2019.

dobit ce placu, pa Hrvati uvijek traze nesto besplatno. Odradi posao i gotovo, nema vise juge...

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:17 20.11.2019.

Ne daju rolex? Ja bih se odmah vratio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.