Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET GODINA VJERNOSTI

Bivši Hajdukov napadač Lendrić potpisao za Lokomotivu

ivan lendrić
Hrvoje Jelavić/Pixsell
12.08.2013.
u 20:16

Spominjalo se da bi Lendrić mogao potpisati za Dinamo, no na kraju se odlučio za prelazak u lokose. Potpisao je na pet godina.

Bivši napadač splitskog Hajduka Ivan Lendrić (22) novi je nogometaš zagrebačke Lokomotive. Lendrić je s Lokomotivom potpisao ugovor na pet godina.

Lendrić je proteklu sezonu proveo u momčadi belgijskog prvoligaša Zulte iz Waregema. Odigrao je dvadeset utakmica, no uglavnom je ulazio u igru s klupe, nije bio član udarne jedanaestorice. Za Waregem je postigao dva pogotka.

Spominjalo se da bi Lendrić mogao potpisati za Dinamo, no na kraju se odlučio za prelazak u lokose.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije