Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEKOREKTNO PONAŠANJE
Povratak na članak

Hoće li opet zaigrati za Hrvatsku? Objavio sliku u dresu, ali izborniku se nije javio sedam mjeseci!

Za neke je ohrabrujuće što je Hezonja objavio svoju fotografiju u hrvatskom dresu, no Mršiću to nije jamstvo za ono što traži: – Ne zanima me tko što ima na sebi, nego vrijednosti koje ima u sebi. A govorim o vrijednostima bitnim za momčad i u tome ću biti nepopustljiv – kaže Mršić

Komentari 9

DU
Deleted user
08:46 06.02.2020.

Njegovo naslikavanje u kockicama,i nasim drugim sportovima,a taj isti lik nece da igra za svoju zemlju.Mislim WTF !!

VL
IM
Immanuell
08:58 06.02.2020.

Pa pitajte ga za razlog. To što se ne javlja ne znači da se ne može uspostaviti veza s njegovim klubom i da mu oni sufliraju da se javi. Ako baš neće, njegova stvar, svatko ima svoje razloge.

VL
BU
bubacro
09:46 06.02.2020.

a ovi komuniciraju po intuiciji i golubu pismonosi ... sto je problem nazvati i pitati jel hoce ili nece ,ako ne trazi drugo rjesenje ? od silnog ega ne mogu se pokrenuti

VL
DU
dugonja66
09:17 06.02.2020.

a sto ce uraditi ukic kad nije migao kad je bio mlad jedino mladim zauzeti mjesto zato se nece odazvati jer se i dalje igra po stricu i babi a ne pi kvaliteti i perspektivi

VL
DU
Deleted user
08:59 06.02.2020.

Trebamo li mi igrače koji ne igraju u svojim klubovima ? Bolje igrač koji igra u Europi nego onaj koji spava u Americi.

VL
SO
sohnahoakasaa
17:10 06.02.2020.

Gadljivo, žalosno i jadno je kako mladi ljudi (pa čak i ako nisu od roditelja naučili) ne žele shvatiti da nikakva novac ni slava ne mogu od njega učiniti dostojna čovjeka. Kad prihvatiš da je takav kakav je, onda sese pokaže još gorim jer licimjerno trguje emocijama 'svog' naroda. Kaj mu opće znači hrvatski dres ako ga nije obukao kad je tgrebao. Pljuc i fujtajfl....Za većinu ne postoji kao i svaki onaj koji se odriče svog roda, svog barjaka i svojih korjena. Nek lepo ide vrit i ne treba nam. Nisu važni tronovi i medalje već je važno srce, poštenje i karakter. Ovaj šmiz do niš od toga nema.

VL
GR
grabkenkprog
13:02 06.02.2020.

MooXi.net - sjajan projekt za odrasle koji žele pronaći seksualnog partnera

VL
TA
Tajkunkomunjara
19:46 06.02.2020.

Razlika izmedu nogometne ,rukometne i kosarkaske reprezentacije ,je u nacionalnom naboju kojeg nema u kosarkaskoj ekipi niti u stzeru ,Rada i ekipa su ginuli za jugodres a za Hrvatsku su statirali ,i dok Modric i Duvnjak vuku uz Thompsona ekipe u kosarkaskoj polusrbi igraci i treneri mrze kockice na sebi ,Bogdanovic kao najbolji igrac konstantno biva guran u stranu a trebao bi biti vođa ,trebalo bi ih sve odvest u svlacionicu vatrenih umjesto sto se setaju po Beogradu i "regiji"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.