Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlučio

Niko Kovač od 1. srpnja preuzima Bayern, potpisao na tri godine

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
13.04.2018.
u 13:16

S Nikom smo potpisali ugovor na tri godine, rekao je Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bayerna

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač preuzima najtrofejniji njemački klub Bayern!

"Niko Kovač preuzet će našu klupu od 1. srpnja 2018. godine. S Nikom smo potpisali ugovor na tri godine", objavio je Bayern na službenim stranicama.

– Sretni smo što je Niko Kovač novi Bayernov trener – rekao je sportski direktor kluba Hasan Salihamidžić te dodao:

– Bio je Bayernov igrač i jako dobro poznaje naš karakter, strukturu i DNK kluba. Uvjereni smo da je Niko Kovač pravi trener za naš klub.

Niko Kovač za bavarski klub igrao je od 2001. do 2003. godine, a u 34 bundesligaške utakmice zabio je tri gola. 

Na klupi njemačkog prvaka naslijedit će Juppa Heynckesa koji je uskočio umjesto Carla Ancelottija nakon što je talijanski stručnjak dobio otkaz.

Niko Kovač do kraja sezone vodit će Eintracht iz Frankfurta koji je trenutačno peti u njemačkoj ligi. U Bayern vodi i brata Roberta koji je također igrao za bavarski klub.

Ključne riječi

Komentara 32

UM
umnjak
13:49 13.04.2018.

Hrvatski kompleksasi i konjusari ga osporavali primarno zbog njegovog podrijetla, govora... ali ga zato prepoznaju europski velikani zbog njegove kvalitete. Cestirke Niko!

JO
josip4
13:37 13.04.2018.

velika cast i uspjeh gosp.Kovaca puno srece i uspjeha.

CH
chupakabra
13:43 13.04.2018.

bravoNiko! našim bitangama-zvijezdama nije problem izbornik nego motivacija. Svugdje isto kao i Bilić naši redaju uspjehe i odlične rezultate samo našim "zvijezdama" niko nije dovoljno dobar za izbornika...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije