Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠ BOKSAČ

Hrgović potvrdio opasnog protivnika: Jedva čekam u ring! Geni kameni!

Filip Hrgović
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/7
31.10.2019.
u 22:28

Borba Hrgovića i Moline u saudijskoj Diriyah Areni bit će jedna od ukupno tri (Hunter - Povetkin, Quigg - Carroll) prije revanša Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza u spektaklu vrijednom 100 milijuna dolara

Filip Hrgović 7. prosinca ove godine opet izlazi u ring. Ono što se nagađalo već par tjedana danas je dobilo potvrdu i od strane samog Hrgovića. 

- 7. prosinac, Saudijska Arabija! Suočit ću se s dvostrukim izazivačem za svjetski naslov, Ericom Molinom na Joshua-Ruiz 2 večeri. Ne mogu dočekati povratak u ring - napisao je Hrgović u objavi na Instagramu, a dodao je i standardnu oznaku uz njegove objave 'geni kameni'.

Protivnik je Amerikanac Eric Molina, dvostruki izazivač na svjetski naslov.

Borba Hrgovića i Moline u saudijskoj Diriyah Areni bit će jedna od ukupno tri (Hunter - Povetkin, Quigg - Carroll) prije revanša Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza u spektaklu vrijednom 100 milijuna dolara.

Molina je 37-godišnji boksač koji je u karijeri dva puta boksao za svjestki pojas. Boksao je za WBC svjetski naslov protiv Deontaya Wildera, boksao je i protiv Anthonyja Joshue za IBF pojas, ali oba meča izgubio. Protiv Wildera je čak i imao šanse kada je u ranijim rundama uzdrmao prvaka, no kasnije je izgubio nokautom u devetoj rundi.

Molina je meksičko-američki boksač. Visok je 193 centimetara i boksa u standardnom gardu. Ima raspon ruku 201 centimetara, a varira oko 108 kilograma. 

>>> Pogledajte što je za  Večernji TV rekao Filip Hrgović

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
19:45 01.11.2019.

Oooo ovaj je mlađi od 40. Bit će gadno !

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
07:02 01.11.2019.

Puno sreće i prebij ga Hrga

ZA
zac111
01:08 01.11.2019.

i neka odfaka ove iz saveza koji kupe lovu i boksa sam ako moze!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije