Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI BOKSAČ

Hrgović otkrio datum i mjesto iduće borbe pa dodao: 'Ponio se kukavički i prevarantski'

Filip Hrgović
Favbet
09.07.2021.
u 09:49

- Sigurno se borim 28. kolovoza u Americi. Na protivniku se još radi. Čekam da se dogovore i da netko potpiše i da možemo potvrditi ime protivnika - rekao je Hrgović

Hrvatski boksač Filip Hrgović potvrdio je da je njegova nova borba 28. kolovoza u SAD-u, no još se ne zna protivnik.

- Sigurno se borim 28. kolovoza u Americi. Na protivniku se još radi. Čekam da se dogovore i da netko potpiše i da možemo potvrditi ime protivnika - rekao je Hrgović za Favbet.

Spominjala se borba s Martinom Bakoleom.

- Ta je borba bila pred potpisom. On nije odustao već je rekao da mu treba jedna borba za zagrijavanje za mene. Postoji mogućnost da odradimo jednu borbu za zagrijavanje, a da se onda u 10, 11 mjesecu borimo za poziciju obaveznog izazivača po IBF verziji - rekao je Hrgović i dodao da su Dempsey McKean i Otto Wallin među mogućim protivnicima za borbu.

- Vidjet ćemo hoće li 28. kolovoza biti borba za obaveznog izazivača po IBF verziji ili samo uvodna borba - dodao je Hrgović.

Za Hrgovića kažu da je najizbjegavaniji teškaš u povijesti.

- U jednu ruku to imponira, a u drugu je frustrirajuće. Nije mi jasno, nikad se ne bih doveo u poziciju da odbijem neku borbu. Ne znam kako ti dečki s tim žive. Boks je biznis, očito imaju druge planove i traže lakših put do velikog novca i titula.

Osvrnuo se i na potez Michaela Huntera.

- Ponio se kukavički i prevarantski. Izjavljivao je da će me pobijediti i nokautirati, da nisam dobar. Onda se na dan potpisa ugovora povukao i nestao. To je bio kukavičko, neodgovorno i prevarantsko ponašanje. To nam je uzelo najviše vremena i da se to nije dogodilo vjerojatno bih se borio. No, svatko ima svoj put, a ja najviše volim ići najtežim putem.

Je li gledao nogometaše na Euru?

- Naravno da sam gledao. Mislim da smo napravili dobar rezultat. Prošli smo skupinu i to je bio cilj. Malo je nedostajalo da prođemo Španjolce. Sa svima smo se jako dobro nosili.

>> Pogledajte razgovor s Ćirom Blaževićem

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
17:19 09.07.2021.

Di su sad oni koji su ga prozivali da se s penzićima bori ? Opet Hrvati imaju prvaka al na to nas već naučili

ZI
zimerman
08:48 10.07.2021.

Hrgoviću , nećeš biti sam ,ja na meč dolazim i zastavu donosim !

RO
roland
10:24 09.07.2021.

Najbolje mu godine prolaze bez pravih borbi! Izabrao je težak sport, previše je promotora i managera u tome, a najmanje je pravog boksa. Nije Hrgović kriv. Tko zna koliko će morati čekati da dobije borbu protiv nekog koji je od 6. do 10.mjesta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije