Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVA PREDSTAVA!
Povratak na članak

Hrabro srce ovog je puta bilo hrvatsko! Ova Hrvatska podsjetila nas je na magiju iz Rusije

Ovo je bila pobjeda srca, znanja i božanske nadarenosti jednoga od najvećih svjetskih nogometaša Luke Modrića...

Komentari 2

DU
Deleted user
14:49 23.06.2021.

Dalić je morao puno isporbavati jer je napokon složio skoro novu momčad. Sada se vidi i po svim kategorijama Hrvatska bi trebali igrat 4 2 3 1 formaciju jer nam to najviše odgovara. Hrvarska mora igrati s 2 zadnja vezna,zna, špicom i 4 u zadnjoj liniji. Bravo Hrvatska, Bravo vatreni, bravo Daliću!

VL
OO
onaj_od_tamo
09:44 23.06.2021.

Ovaj put je (kao u Rusiji) momcad pobjedila zato sto se konacno borila i pokazala zajednistvo. Dalic nema utjecaj, niti pojma sto se taktike tice, decki samo igraju sami svoje. Ne zaboravimo zadnjih 12 utakmica gdje je lutao taktikom ii momcadi. Nadam se da ce poslje EPa doci pravi trener kao Bilic ili Biscan. Baj baj Dalicu...!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.