Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOWARD WEBB:

Nikad nisam sudio za Manchester United, te su me optužbe pogađale

Soccer - FA Cup - Fifth Round - Arsenal v Liverpool - Emirates StadiumMatch referee Howard Webb gesturesAdam Davy Photo: Press Association/PIXSELL
Press Association/Pixsell
16.08.2015.
u 20:10

'Pri kraju karijere ti napadi su me posebno pogađali. Uvijek sam se nadao kad sam sudio Unitedu da neće biti spornih odluka.'

Engleski sudac Howard Webb priznao je da su optužbe da je navijač Manchester United utjecale na njega pri kraju karijere.

Webb je bio jedan od najboljih svjetskih sudaca, sudio je finale Svjetskog prvenstva 2010. godine, ali nikada nije bio popularan među navijačima Liverpoola. Pa čak i igrača...

Naime, tadašnje krilo Redsa Ryan Babel je 2011. godine kažnjen je sa deset tisuća funti jer je na Twitteru objavio sliku Webba u dresu Uniteda.

- Nikad u karijeri nisam favorizirao United. Pri kraju karijere ti napadi su me posebno pogađali. Uvijek sam se nadao kad sam sudio Unitedu da neće biti spornih odluka - otkrio je Webb.

>> Howard Webb odlazi u mirovinu: "Otišla je Unitedova legenda"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije