Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SMIRUJE TENZIJE
Povratak na članak

Horvat odgovorio Metličiću: Nije da imam problema s kritikama, štitio sam igrače

- Možda je izjava naišla na krivo tlo, otišla u neku krivu ulicu. Nije mi to sigurno bila namjera.

Komentari 7

RA
radolizem
22:59 23.01.2022.

Kako je Hrvoje Horvat štitio igrače čuli smo nakon onog sramotnog poraza protiv Crne Gore kada je za poraz okrivio nove i mlade igrače. Izjavio je - tu imamo puno mladih, novih igrača koji takve utakmice gledaju s jedne krive strane. Dakle izgubili smo je su novi i mladi gledali na Crnu goru sa krive strane, a ne on koji ih nije usmjerio da gledaju s prave strane.

VL
RA
radolizem
22:50 23.01.2022.

Kao što sam jučer rekao! Hrvoje Horvat je svojom izjavom izgubi podršku barem 80% ljudi z rukometa. Govoriti protiv Metličića, a onda još tražiti pomoć sestara, nećeka i nećakinje koji su pljuvali Metličića na osobnoj i ljudskoj osnovi, znači da je Hrvoje Horvat sam sebi odrezao granu na koju sjedi. Predaleko je to otišlo, ispod ljudske razine i sve će se to preliti na momčad. Ivano Balić je u četiri oka jasno poručio Hrvoju Horvatu da se odmah ispriča Metličiću. Horvat se ne može nositi s pritiskom, nije uz momčad, prozvao je mlade i nove igrače za poraz protiv Crne Gore i siguran sam da niti na slijedećem natjecanju neće imati rezultat. siguran sam i u to da će Hrvoje Horvat imati još jednu šansu.

VL
SO
Sonja1337
00:39 24.01.2022.

Ako imas obraza ,izgleda da nemas i da nisi nista bolji od svojih sestara,dao bi otkaz i odmakao bi se 1000 km od reprezentacije,a Ivano Balic deset puta dalje.Balic je covjek koji je uvijek potpirivao nered u Reprezentacij

VL
RE
RedTree
00:34 24.01.2022.

5,6 kapitalca si ostavio doma, a 4,5 likova koji nikog ne mogu dobiti u Europi godinama si poveo. Pa Šego i Karačić kažu mislim da uopće nema osobnog kontakta, onda o čemu dalje tu pričati. Za Hrvatsku reprezentaciju uvijek trebaju igrati najbolji bez obzira na godine i trenirati je najbolji. Samo usporedite ga sa Serdarušićem. I svi su te kritizirali iz rukometnog svijeta, od bivših vrhunskih i sadašnjih igrača do trenera. Budi bar realan i stavi mandat na raspolaganje, ako ne ostavku nakon što nas Crna Gora izbuši.

VL
Avatar southman
southman
21:18 23.01.2022.

Ajde sinko makni se. Smiješan si.

VL
Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
21:01 23.01.2022.

Horvat zaslužuje povjerenje jer ekipa igra domoljubno, lepršavo i balkansko lucidno makar gubi za dlaku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.