Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATLETIKA

Horvat i Mužarić ostali bez medalja na EP-u za mlađe seniore

'01.09.2010., Sportski park Mladost, Zagreb - 60. jubilarni memorijal Borisa Hanzekovica, IAAF World Challenge Zagreb 2010. 100m, skupina B - Dario Horvat Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
Igor Kralj/PIXSELL
12.07.2013.
u 17:42

Kristina Božić plasirala se u finale utrke 3000 metara zapreke na EP-u za mlađe juniore

Dario Horvat nije ispunio očekivanja u finalu EP-a za mlađe seniore u utrci na 100 metara. Došao je s drugim rezultatom, a na kraju je bio osmi (10,61). Valentina Mužarić bila je četvrta u bacanju kugle (16,70). Alen Melon plasirao se u finale visa. Normu (2,20) preskočio je u trećem pokušaju.

Na Svjetskom prvenstvu za mlađe juniore Kristina Božić plasirala se u finale utrke 3000 metara zapreke istrčavši osobni rekord. Anamari Kožul (kladivo) i Vlatka Sekirnik (200 m) nisu prošli kvalifikacije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije