Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠILE SE ZGRADE

Horor u Turskoj: Dva nogometaša nestala pod ruševinama, svi strahuju od najgoreg

Potres u Turskoj
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
06.02.2023.
u 14:27

Nestao je i Christian Atsu (31), nekadašnji nogometaš Chelseaja i Newcastlea. Ganac igra za Hatayspor, a sinoć je zabio gol u turskoj prvoj ligi.

U potresu koji je pogodio Tursku i Siriju poginulo je više od 1500 ljudi, a brojka raste. Navodno je smrtno stradao i Ahmet Eyüp Türkaslan, nogometni vratar koji je branio za drugoligaša Yeni Malatyaspor.

Neki mediji javljaju da je potraga spasilačkih službi završila je tragično budući da je u potraživanju ruševina pronađeno tijelo 28-godišnjeg vratara. Ova vijest još nije službeno potvrđena, a iz kluba su javili da je Türkaslan bio u zgradi koja je srušena u zemljotresu. Njegovu suprugu uspjeli su pronaći i spasiti te je na sigurnom. Spasiteljima je dala upute gdje bi njezin suprug mogao biti.

Nestao je i Christian Atsu (31), nekadašnji nogometaš Chelseaja i Newcastlea. Ganac igra za Hatayspor, a sinoć je zabio gol u turskoj prvoj ligi.

Nekoliko je članova Hatayspora spašeno nakon potresa, a za Atsujem se još uvijek traga i svi se nadaju da će biti pronađen.


 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Marko
Marko
15:47 06.02.2023.

Nestala dva učitelja islamskog vjeronauka,Što sad?

DU
Deleted user
14:50 06.02.2023.

E to je vijest! Nitko se ne bi osvrnuo da napišete nestala dva vodoinstalatera. I u tragediji lovite klikove (nisam čitao tko su nogometaši. Niti me zanima)

Avatar ZLO
ZLO
16:42 06.02.2023.

Prema onome što sam ja vidio na telegram kanalima brojka od 100000 mrtvih je više nego realna. Degutantno je izdvajanje dva supljoglavca, koji jedino što znaju je nabijanje koznog baluna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije