Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Horor u Rusiji: Prvak Europe (25) poginuo u teškoj prometnoj nesreći, dan ranije je sahranio majku

Damir Špehar/PIXSELL
24.12.2023.
u 20:28

Liječnici su po dolasku na mjesto nesreće mogli samo konstatirati smrt mladog boksača, koji je iza sebe ostavio suprugu i sedmogodišnju kćerkicu.

Bivši europski boksački prvak Albert Rodionov poginuo je u prometnoj nesreći u Rusiji, javljaju tamošnji mediji. Trostruki prvak Rusije u boksu u petak je pokopao majku, a kada se u tri sata iza ponoći vraćao kući na autocesti Krasnodar - Jejsk izgubio je kontrolu nad automobilom Lada Largus i udario u zaštitnu ogradu nakon čega je automobil zahvatila vatra i eksplozija. 

GALERIJA Hrgović nokautirao Australca De Morija

1/7

Liječnici su po dolasku na mjesto nesreće mogli samo konstatirati smrt mladog boksača, koji je iza sebe ostavio suprugu i sedmogodišnju kćerkicu.

Boksački savez Rusije izrazio je sućut njegovoj obitelji.

VEZANI ČLANCI:

- Cijeli svijet boksa tuguje zajedno sa vama - poručili su iz ruskog saveza. 

 Rodionov je, prema pisanju ruskih medija, dva puta je osvajao titulu europskog prvaka i bio je doprvak na Euroazijskim igrama. Sudjelovao je i na nizu domaćih i međunarodnih turnira, ruski savez preuzet će na sebe sve troškove sprovoda. 

 

Ključne riječi

Komentara 4

DD
DD
22:06 24.12.2023.

Imate nešto bolje na trzištu

CH
chemica
20:52 24.12.2023.

Zaboga miloga, kad u Ladi pogineš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije