Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BEOGRADU

Horor: Leš ubijenog navijača stajao ispred škole, pored njega se igrala djeca

02.11.2019.
u 09:19

Policija je Markovićevo tijelo pronašla 50 metara od dvorišta Osme beogradske gimnazije u kojem je bilo puno djece.

Vođa navijača beogradskog Partizana Ljubomir Marković (37) ubijen je sinoć u naselju Šumice. Marković je likvidiran s dva hica u glavu, a ukupno je odjeknulo šest hitaca.

I Marković je bio naoružan, a policija je njegovo tijelo pronašla 50 metara od dvorišta Osme beogradske gimnazije u kojem je bilo puno djece. Telegraf piše da je njegovo tijelo policija pronašla na pola puta između škole i balona za rekreativni nogomet. I balon je bio prepun djece.

Puno je roditelja čekalo svoju djecu ispred balona kada su odjeknuli pucnjevi. Marković je po svemu sudeći istrčao iz balona i pokušao pobjeći. No, ubojica ga je prvo oborio hicem, a onda mu prišao i okončao mu život pucnjevima u glavu.

Marković je bio jedan od vođa grupe "Alkatraz" i veoma aktivan na južnoj tribini Partizanovog stadiona.

Također, bio je osuđen na 30 godina zatvora zbog ubojstva francuskog državljanina u Beogradu, ali mu je kazna prepolovljena pa je ove godine izašao iz zatvora u Mitrovici.

Ključne riječi

Komentara 10

KO
konzerva
09:47 02.11.2019.

ko o cemu tzv hr portali o srbima tugo

Avatar Uskok
Uskok
14:24 05.11.2019.

Kratko i jasno, To vam je Srbija. Mi smo dva svijeta različita. Nebo i zemlja.

DU
Deleted user
09:34 02.11.2019.

Suza mi suzu goni. Kakva lepa zemlijca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije