Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI PROTIV SVIH

Pogledajte opću tučnjavu igrača na utakmici Zvezde i Partizana

tučnjava
Foto: Printscreen Youtube
25.02.2016.
u 10:08

Rivalstvo se ovaj put pretvorilo u sukob pa je na kraju druge trećine došlo do opće tučnjave. Udarao je tko je koga stigao, a neki su za to koristili čak i kacige

Utakmice Partizana i Crvene zvezde uvijek su pune naboja, bez obzira na to o kojem se sportu radilo. Pokazali su to i hokejaši ovih dviju momčadi.

Nažalost, rivalstvo se ovaj put pretvorilo u sukob pa je na kraju druge trećine došlo do opće tučnjave. Udarao je tko je koga stigao, a neki su za to koristili čak i kacige.

Na kraju je Zvezda slavila s 3:2 i s prvog će mjesta krenuti u doigravanje.

>> Prijateljska utakmica se pretvorila u makljažu, pogledajte nevjerojatnu tučnjavu nogometaša

Komentara 10

Avatar kravata
kravata
10:44 25.02.2016.

Danas o srbima o tucnjavi hokejasa a nista o jovanu ili su prve vijesti iz okucana bile netocne pa se danas suti ili je poslan da bi se pisalo o njemu a ne o tomislavu iz vukovara.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
10:58 25.02.2016.

Najbolja opcija za HR da se svi međusobno pobiju.

JO
jozomeda
10:39 25.02.2016.

ciganija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije