Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska pobijedila Wales u sudačkoj nadoknadi

Hodgson: Danas sam napravio najbolje zamjene u svojoj karijeri!

Engleska vs. Wales
Foto: Reuters
1/9
16.06.2016.
u 18:39

Sturridge i Vardy su utakmicu započeli na klupi, ali su ušli na početku drugog poluvremena zamijenivši Harryja Kanea i Raheema Sterlinga.

Engleska je u sudačkoj nadoknadi drugog poluvremena izborila pobjedu nad Walesom, a junak utakmice je bio Daniel Sturridge koji je postigao drugi i Vardyju asistirao za prvi pogodak. Za Wales je s druge strane jedini pogodak postigao Gareth Bale iz slobodnog udarca. 

Sturridge i Vardy su utakmicu započeli na klupi, ali su ušli na početku drugog poluvremena zamijenivši Harryja Kanea i Raheema Sterlinga. Neki engleski navijači vjeruju kako je izbornik Engleske Roy Hodgson pogodio s izmjenama, ali mnogi ipak smatraju kako su njih dvojica trebali igrati otpočetka. 

- Puno smo razgovarali o tome tko bi trebao započeti i na kraju se odlučili da moramo imati dobre opcije na klupi ako će trebati nešto promijeniti. Plan je bio da Sturridge i Vardy uđu tijekom susreta, a kasnije i Wilshere ili Rashford, ovisno o rezultatu. Ovo je možda najbolja dupla zamjena koju sam ikad napravio - uzbuđeno je poslije susreta za BBC pričao Hodgson. 

Liverpoolov napadač Daniel Sturridge u stilu džokera s klupe je donio prvu pobjedu svojoj momčad na ovogodišnjem Euru. 

- Fantastičan osjećaj, nevjerojatan. Zahvalan sam šefu na prilici i Bogu što mi je dopustio da zabijem gol - rekao je Sturridge koji je kao i Vardy ušao u igru na početku drugogo poluvremena. 

- Naravno da svatko želi biti u prvih 11, ali ne možemo svi započeti susret. Mi ostali moramo biti spremni odmah reagirati čim uđemo. Srećom, to sam ja danas napravio. Nastaviti ću raditi na treninzima i vidjet ćemo hoću li sljedeću utakmicu započeti - rekao je Vardy kojemu je ovo bio četvrti pogodak za Englesku u petom nastupu. 

Na gubitničkoj strani je bio Gareth Bale koji je u drugoj utakmicu za redom zabio pogodak iz slobodnog udarca, no ovoga puta to nije bilo dovoljno za pobjedu Velšana. 

- Naravno da je veliko razočarenje ovako izgubiti, ali jako sam ponosan na nas. Dali smo sve od sebe, kao i uvijek. Turnir još nije gotov. U sljedeću utakmicu ulazimo s još više snage. Borit ćemo se do samog kraja i želimo proći dalje - zaključila je zvijezda Real Madrida.

U ponedjeljak u 21 sat obe reprezentacije igraju svoje zadnje utakmice grupne faze Eura. Toulouse će biti domaćin susreta između Rusije i Walesa, dok će se u Saint-Étiennenu igrati ogled između Engleza i Slovaka. 

>> Džokeri s klupe donijeli Engleskoj pobjedu protiv Velšana

Komentara 1

RI
rikavac
21:09 16.06.2016.

te sto si zamjenuo nisu trebali uopste bit u zamjeni oni su trebali od prve minute igrat a Sterlinga zalijepit za klupu jer taj nemoze dat gola kao i nas Mandzo od 20 sansi 1 go ce dat a dok ga docekas da da go ispadnes. Kane se samo pati on je dobar u Engleskoj ligi a za repku kao golgeter nista.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije