Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SAVEZA
Povratak na članak

Hoće li vatreni ugostiti Mađare na Poljudu? Evo što je odgovorio Davor Šuker

HNS je podijelio naknade svima koji su radili i koji su zaslužni za drugo mjesto na svijetu. Nismo na proračunu RH i sami se financiramo - poručio je Šuker uz opasku kako bi volio kada bi svi savezi bili kao HNS.

Komentari 20

JU
juma
00:12 12.06.2019.

Kod celnika Hajduka i Torcide ne vidim promjenu ponasanja u odnosu na reprezentaciju i stoga ne treba na to gubiti energiju i stvarati reprezentciji dodatni pritisak. To nam moze biti samo kontraproduktivno. Sto puta vaznije je dobiti Madjare doma, jer to ce biti mozda odlucujuca utakmica, nego gdje ce se igrati. Zato sve snage trebamo upregnuti da na jesen igramo bolje, jer ovo do sada nije bilo na nasoj razini.

VL
MM
Mirko_Motika
23:48 11.06.2019.

zašto da igraju u gradu koji želi samo zlo reprezentaciji

VL
BI
billynik
01:40 12.06.2019.

Koji Poljud, o čemu vi to, pa imate ovu sramotu u Supetru i niti se Hajduk a niti grad Split od toga ograđuju. Torcidu ne treba ni spominjati. Kome to treba, neka kažu tko je crtao svastiku.

VL
SS
sokac sa drave
23:52 11.06.2019.

Netko je upregao Dalica u nemogucu misiju,mozda je cak ucijenjen da na silu lobira da se igra u Splitu.Split se je sam diskvalificirao i neznam kako je moguce ici onima koji nasu reprezentaciju mrze.Puno puta se igralo u Splitu i nakon desetak minuta igre pocele su psovke,vrijedjanje i urlikanje kao u dzungli.Ako nema u prvoj postavi sedam bilih ptica oni ih zahtjevaju bez obzira dali ista znaju o nogometu.Nevjerujem da su odgovorni poludjeli i da ce to dopustiti iducih desetak godina.A nu.

VL
KE
kentie
04:25 12.06.2019.

A čime je to Poljud zaslužio da repka bezuvjetno igra na njemu i k tome važnu kvalifikacionu tekmu? Čime? Slučajno ili ne, ridikulozno je i ironično da slučaj svastika ide u zastaru...tresla se brda, rodio se miš i nije se dogodilo niš....ideolozi i crtači svastike lipo šeću po spalato cita ka galebi na provi kajića....koliko uvreda i povreda je repka doživljavala na Poljudu, koliko????????...i to tako daleko je išlo da je na Poljudu osvanula zastava Trećeg Reicha???????!!!!!!! A predobro se zna što je Spalato cita bio u II. svj. ratu.....

VL
BI
billynik
01:42 12.06.2019.

Što ne pišete što je osvanulo na plakatima dobrodošlice sad kad je reprezentacija igrala u Omišu?

VL
NI
NikoCro
08:12 12.06.2019.

Volim Split, dugogodisnji sam navijac Hajduka, ali dok Splicani ne stave Repku na prvo mjesto ne bih igrao u Splitu

VL
Avatar yusranj
yusranj
09:42 12.06.2019.

Na manjim stadijuma je bolje da se igra,1 ljudi su jednostavno kulturni 2 atmosfera je bolja .

VL
DO
dopizdilomi
07:32 12.06.2019.

Tjeralica za "brandom" još nije izdana.

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
00:00 12.06.2019.

Nije loše kad se igra u Osijeku jer je ta lokacija najbliža za poklonike fudbala iz RS koji žele na djelu vidjeti finalisticu netom završenog svjetskog nogometnog prvenstva

VL
AM
ante_maja
23:37 11.06.2019.

to su poslusnici,vjerne kujice vođe Zdravka.moraju biti nagrađeni za odanost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.