Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠI IZBORNIK

Hoće li Niko Kovač preuzeti momčad koju je vodio Hrvat? Evo što pišu njemački mediji

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
11.02.2020.
u 13:27

Dio navijača njemačkog kluba zazivao je Niku Kovača koji je bez posla otkako je dobio otkaz u Bayernu. No, njemački mediji pišu da Hertha ne razmišlja o bivšem hrvatskom izborniku koji tako neće postati novi trener kluba.

Proslavljeni njemački nogometaš Jurgen Klinsmann je u utorak odstupio s mjesta trenera njemačkog prvoligaša nakon samo deset tjedana što je preuzeo tu dužnost.

Klinsmann,  koji je bio američki izbornik od 2011. do 2016. godine, na klupi Herthe je zamijenio Hrvata Antu Čovića krajem studenog. Kao razlog odlaska naveo je nedostatak povjerenja i potpore.

- Bili smo na dobrom putu i unatoč teškim utakmicama pomaknuli smo se šest bodova iznad zone ispadanja. Uvjeren sam da će Hertha uspjeti - rekao je Klinsmann koji će ostati u upravnom odboru ovog prvoligaša. 

Hertha, koja je potrošila više od 70 milijuna eura na pojačanja u zimskom prijelaznom razdoblju, trenutačno zauzima 14. mjesto na ljestvici s 23 boda, dva mjesta iznad zone ispadanja u drugu ligu, i ostvarila je tek jednu pobjedu u zadnjih pet utakmica.

A dio navijača njemačkog kluba zazivao je Niku Kovača koji je bez posla otkako je dobio otkaz u Bayernu. No, njemački mediji pišu da Kovač nije "na raspolaganju" i da neće preuzeti klub. Nijemci pišu i da će momčad voditi Alexander Nouri dok se ne pronađe trajno rješenje.
 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar majkuvam
majkuvam
15:04 11.02.2020.

Niko će pričekati još koji loš rezultat Dortmunda ,preuzima klupu i slijedi osveta Bayernu.

Avatar Forumas
Forumas
13:37 11.02.2020.

Niku Kovača koji je bez posla otkako je dobio otkaz u Bayernu.--------------niko kovac nije dobio otkaz vec ga je ponudio a fc bayern ga je prihvatio. vecernji yu kao i uvjek blage veze nama ili namjerno laze,mislim ipak da je ovo zadnje.

PL
Playmaker
00:54 12.02.2020.

Bezvezni Članak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije