Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gdje s Izraelom?

HNS za Zagreb, igrači za Split: Hoće li Savez doista slušati želje stožera?

'03.06.2011., Poljud, Split - Kvalifikacijska utakmica za UEFA EURO 2012 izmedju reprezentacija Hrvatske i Gruzije. Hrvatska je pobjedila Gruziju 2:1 golovima Mandzukica i Kalinica. Slavlje Photo: Iva
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
19.06.2011.
u 19:09

Marković je sklon organizirati dvoboj u Zagrebu, jer dolazak Izraela ipak donosi puno opsežniji posao u sigurnosnom smislu

Vlatko Marković, predsjednik HNS-a, u petak je Slavenu Biliću i njegovim igračima poslao poruku nakon što je Uefa odlučila da protiv Izraela igramo pred navijačima:

– Protiv Izraela igrat ćemo u Maksimiru!

Dan poslije kapetan Darijo Srna vratio je lopticu:

– Svi igrači žele u Split!

Marković je sklon organizirati dvoboj u Zagrebu, jer dolazak Izraela ipak donosi puno opsežniji posao u sigurnosnom smislu. Izrael je već igrao i u Zagrebu i u Varaždinu i nije bilo nikakvih problema. A zbog ponašanja dijela navijača u Splitu dobili smo dosad najveću kaznu.

Druga je vatrena tema tko će igrati sljedeće sezone u Prvoj HNL. Naime, Pomorac, koji je rezultatski kao i Gorica ostvario pravo na plasman u Prvu HNL, nije dobio licenciju.

>>Cijeli tekst pročitajte u ponedjeljak u tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Komentara 9

VI
ViP1612
20:26 19.06.2011.

janeze živiš na staroj slavi i nećeš dugo jer nemate slave ni povijesti, a mi Hrvati kad bi živli na staroj slavi nebi nikad ni umrli koliko smo bili dobri a i sad smo!!!!

DU
Deleted user
20:28 19.06.2011.

A Janezek, misljenja sam da nam englezi ovoga puta nebi dali toliko golova. OK, Hrvatska ne igra najbolje u ovom trenutku ali ne igra niti Engleska. Papcino!

OB
-obrisani-
19:13 19.06.2011.

HNS za Zagreb, igrači za Split ali svi se slažu da nikako i ni pod koju cijenu London i Wembley jer tamo je mreža kockastih puna lopti a domoljubna duša jadna i potištena..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije