Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovorili Vinkovčanima

HNS najavio sankcije: Cibaliji smo dali 400.000 kuna, a ovako su nam vratili

cibalia
Foto: Facebook
1/5
11.12.2017.
u 17:25

Igrače su na taj potez natjerale pogreške glavnog suca Gorana Pečanića, prije svega dosuđeni nepostojeći jedanaesterac na njihovu štetu

Cibalijini nogometaši fotografirali su se nakon poraza od Intera (2:3) s prekriženim natpisom HNS. Postali prvi koji su javno izrazili nezadovoljstvo radom saveza.

Na taj potez su ih natjerale pogreške glavnog suca Gorana Pečanića, prije svega dosuđeni nepostojeći jedanaesterac na njihovu štetu, ali bilo je tu i drugih odluka koje su se provlačile kroz čitavu utakmicu.

cibalia
1/16

Nakon navijača, koji su u velikom broju stali na stranu Darija Šimića koji je pokušao ući u borbu s Davorom Šukerom za mjesto predsjednika saveza, igrači Cibalije su prvi aktivni nogometni akteri koji su digli glas i poručili nogometnim vlastodršcima da ne rade dobro svoj posao.

A nakon brojnih upita medija o fotografiji koja je uzburkala javnost, priopćenjem se oglasio i HNS:

"Zbog upita većeg broja medija, Hrvatski nogometni savez ovim putem reagira na fotografiju dijela igrača HNK Cibalia koja je objavljena u više medija nakon odigrane prvenstvene utakmice između Intera i Cibalije.

Hrvatski nogometni savez je, na zamolbu HNK Cibalia, prije dva tjedna unaprijed uplatio vinkovačkom klubu novčana sredstva u iznosu od 400.000 kuna od TV prava i sponzorstva za natjecateljsku godinu 2017./18 kako bi pomogao klubu u razdoblju financijskih poteškoća.

Imajući u vidu tu činjenicu, Savez je tim više neugodno iznenađen reakcijom nekih igrača HNK Cibalia i njihovom fotografijom, ali postupak na tu temu sukladno propisima prepušta se disciplinskom tijelu.

HNS je stava kako eventualne pojedinačne sudačke pogreške, kakvima smo svjedoci u svim ligama i europskim natjecanjima, a za koje nisu odgovorne krovne nogometne organizacije - pa tako ni Hrvatski nogometni savez - ne smiju i ne trebaju biti opravdanje za takvo ponašanje," stoji na službenoj stranici HNS-a.

Komentara 16

Avatar niwrad
niwrad
18:32 11.12.2017.

Ok, sad svaki put kad neka momčad izgubi utakmicu sve što moraju napraviti je da za poraz okrive HNS. Nisu krivi igrači, nije kriv trener... kriv je HNS. Hajduk to radi već godinama i zato je tako uspješan klub.

PO
PowerPoint
18:30 11.12.2017.

Neka radije ti igrači pitaju čelnike svoga kluba gdje je nestalo tih 400 tisuća kuna.

Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
18:17 11.12.2017.

Razumijem da je taj HNS ovakav i onakav,i da im organizacija baš i nije najbolja ali postaje već stvarno degutantno ovo cviljenje i napadanje Saveza za svaku sitnicu,svaku pogrešku sudaca... E moji Slavonci poprimili ste mentalitet onih splitskih kmečavaca i sad su vam za ovu situaciju krivi svi osim vas samih.A najjači su ovi debili sa slike što su se kao maskirali... pobjedili su :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije