Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

HNS potvrdio što je VL ekskluzivno doznao! Hajduk drastično kažnjen zbog divljanja Torcide

Šibenik: HNK Šibenik protiv HNK Hajduk u 27. kolu Prve HNL
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
27.06.2023.
u 16:42

Hrvatski nogometni savez objavio odluku o kaznama za trojicu članova splitskih bijelih

HNK Hajduk je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku te uništavali i palili sjedalice kažnjen novčanom kaznom u visini od 26.500 eura.  HNK Šibenik je zbog toga što su njegovi navijači koristili pirotehniku kažnjen novčanom kaznom u visini od 700 eura, objavljeno je na stranicama HNS-a. 

Igrač HNK Hajduk Marko Livaja je zbog prekršaja nesportskog ponašanja prema gledateljima kažnjen zabranom igranja na jednoj prvenstvenoj ili kup utakmici (što se odnosi i na utakmicu Superkupa) i novčanom kaznom u visini od 13.300 eura što je prethodno prvi saznao i objavio Večernji list. Više o tome OVDJE

Igrač HNK Hajduk Luka Vušković je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 6.000 eura.

VEZANI ČLANCI:

Trener vratara HNK Hajduk Tomislav Rogić je zbog prekršaja Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika kažnjen novčanom kaznom u visini od 5.300 eura.

Komentara 6

ZO
zoranos
17:16 27.06.2023.

A što je napravio Luka Vušković? Dijete od 16 godina je kopiralo idola Livaju! Eto kada negativci postanu idoli. Livaja je antiheroj koji je nekome i nekog razloga i njemu nejasnoga postao heroj! U normalnom svijetu Livaja bi bio na marginama, ali danas su problematici u prvom planu i imamo to što imamo! Luka bježi iz Hajduka i od Livaje - ugledaj se na Gvardiola!

TR
Trnjan
17:53 27.06.2023.

A što drugo očekivati od Kustića i njegovog vođenja HNS-a

DX
dario-xx
17:51 27.06.2023.

U normalnom svijetu ni ovakvi komentari ne bi bili dopusteni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije