Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Počinje prodaja

HNS-ova akcija: Kupiš 3 ulaznice za Belgiju, 1 dobiješ besplatno

Dinamo navijači redovi ulaznice (1)
Željko Hladika/Pixsell
18.09.2013.
u 17:29

Cijene ulaznica ostale su iste kao i na svim prethodnim kvalifikacijskim susretima ovog ciklusa u Zagrebu

Danas su putem interneta puštene u prodaju ulaznice za kvalifikacijski ogled za odlazak na Svjetsko prvenstvo između Hrvatske i Belgije, a na blagajnama će prodaja početi 7. listopada.

Cijene ulaznica ostale su iste kao i na svim prethodnim kvalifikacijskim susretima ovog ciklusa u Zagrebu:

Zapad VIP – 500 kuna

Zapad dolje – 250 kuna

Istok – 120 kuna

Sjever dolje – 70 kuna

Sjever gore – 50 kuna.

Putem interneta bit će moguće kupiti najviše osam ulaznica, a na blagajni do četiri ulaznice. Novost je mogućnost da se na tri kupljene ulaznice četvrta dobiva besplatno, dok se putem interneta na šest kupljenih ulaznica dvije dobivaju besplatno.

Utakmica između Hrvatske i Belgije igra se 11. listopada u 18 sati na stadionu Maksimir. Podsjetimo, Hrvatska je druga u skupini, ima pet bodova manje od vodeće Belgije. Iako je vrlo izgledno da ćemo ići u dokvalifikacije, još uvijek teoretski možemo biti prvi u skupini pa je pobjeda nad Belgijom zapravo imperativ. Zbog toga se u HNS-u nadaju da će stadion biti pun, a da će ova akcija pomoći da se to ostvari.

>>Štimac je nakon osam utakmica slabiji od Bilića u sva tri ciklusa

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije