Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENE OD 20 EURA

HNS osigurao dodatne ulaznice za Ligu nacija, evo kako možete do njih

Hrvatska u Beču igra ključnu utakmicu s Austrijom za Final Four Lige nacija
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/5
10.06.2023.
u 19:16

Pravo na kupovinu ulaznica imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Hrvatski nogometni savez osigurao je dodatni kontingent ulaznica za poluzavršnicu Uefine Lige nacija. Hrvatska nogometna reprezentacija 14. lipnja u Rotterdamu na stadionu Feijenoorda od 20:45 sati protiv Nizozemske igra polufinale Uefine Lige nacija.

Prodaja ulaznica organizirana je isključivo putem interneta i to po sljedećim cijenama:

Premium sjedala: 120 eura
1. kategorija: 70 eura
2. kategorija: 50 eura
3. kategorija: 20 eura

Pravo na kupovinu ulaznica imaju isključivo državljani Republike Hrvatske, bez obzira na adresu prebivališta, uz popunu traženih osobnih podataka.

Jedna osoba može kupiti najviše četiri (4) ulaznice. Osim svojih podataka, kupac unosi i podatke o drugim navijačima za koje kupuje ulaznice pri čemu drugi navijači ne moraju nužno biti državljani Republike Hrvatske.

Rok za kupnju ulaznica putem interneta traje do ponedjeljka, 12. lipnja do 23:59 sati ili do rasprodaje svih raspoloživih ulaznica. 

U roku od 24 sata nakon kupovine kupci će dobiti elektroničku poštu od Uefe s uputama za preuzimanje aplikacije za mobitel u kojoj će biti kupljene ulaznice.

Ulaznice su putem interneta dostupne na portalu za ulaznice, gdje možete pronaći detaljne informacije o prodaji ulaznica i načinima plaćanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije