Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12. LIPNJA

HNS opet zaboravio Split, protiv Italije ćemo igrati na Maksimiru

16.11.2014., Milano, stadion San Siro - Kvalifikacijska utakmice Italija - Hrvatska za odlazak na Europsko prvenstvo. Ivan Perisic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL
12.02.2015.
u 13:42

Davor Šuker svojedobno je rekao da bi želio da se utakmica s Italijom igra na Poljudu. No, HNS je i ovaj put dodijelio domaćinstvo Zagrebu.

Hrvatska nogometna reprezentacija utakmicu protiv Italije u kvalifikacijama za Euro 2016. igrat će na Maksimiru.

Grad Split iskazao je interes za domaćinstvom ove utakmice, a predsjednik HNS-a Davor Šuker svojedobno je rekao da bi želio da se utakmica s Italijom igra na Poljudu. No, HNS je i ovaj put dodijelio domaćinstvo Zagrebu.

Susret se igra 12. lipnja, a Hrvatska i Italija vodeće su momčadi u skupini s po 10 bodova. Utakmica u Milanu koja se igrala u studenom završila je 1:1. Taj su susret obilježili i izgradi hrvatskih navijača koji su bakljadom zamalo prekinuli utakmicu.

>> Šuker je blizu Izvršnog odbora Uefe: Pogledajte tko su mu protukandidati

Komentara 42

DI
dinamojavolim1
14:05 12.02.2015.

trebali su zaobic i poljud i maksimir i dat utakmicu osijeku ili rijeci jer se tamo nece naci bitange koje zele izbacit repku iz kvalifikacija

MA
MagnusJohnson
14:19 12.02.2015.

A gdje bi trebali igrati? U Splitu gdje se na placu prodaju majice s natpisom "HNS Mafija" koje nose i splitski sportaši? Gdje 50 tisuća ljudi na rivi drži vodu komunističkoj vlasti koja politički želi eliminirati HNS? Kako da ne.

SP
spremni0
14:04 12.02.2015.

tako i treba, u splitu ne vole hns

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije