Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušajte Neprimjereno skandiranje

HNS opet očekuje kaznu: Cijeli stadion pjevao "Ubij Srbina", a naši veličali i ustaše

Kosovo - Hrvatska
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/11
07.10.2016.
u 08:33

Ova skandiranja bit će zabilježena i u krovnoj nogometnoj organizaciji koja će zasigurno i jednom i drugom savezu poslati kaznu.

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć je u Skadru pobijedila Kosovo sa 6:0 i upisala važnu pobjedu i tri boda u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo.

Naši su na terenu bili odlični, dok su naši na tribinama u nekoliko navrata neprimjereno skandirali. U jednom trenutku gotovo cijeli stadion, uključujući i naše navijače, vrijeđao je Srbe. Hrvatski navijači glasno su uzvikivali "Ubij", a kosovski su na to uzvratili "Srbina".

Isto tako, albanski novinari pišu kako se na tribini s hrvatskim navijačima čulo i skandiranje "Za dom spremni" i "Ajmo, ajmo ustaše!

Ova skandiranja bit će zabilježena i u krovnoj nogometnoj organizaciji koja će zasigurno i jednom i drugom savezu poslati kaznu.

Komentara 241

Avatar Eddie
Eddie
08:46 07.10.2016.

Sinoc u dokumentarcu na 1. Tarbuk prijeti razaranjem Petrinje 1991., a iza njega sva simbolika danasnjih "antifasista" - druze tito mi ti se kunemo i petokrake... Na kraju su razorili Petrinju i pobili 1000 ljudi, a ovi se bakcu stadionskim skandiranjima

AN
Antunek232
09:02 07.10.2016.

Na srpskim stadionima možete čuti samo aleluja, oni su jednostavno takvi, miroljubiva nacija u svakom smislu riječi.

GR
gregory
08:40 07.10.2016.

Ako Srbi nisu platili kaznu za vrijeđanje Albanaca na utakmici Srbija - Albanija, zašto bi onda mi i Kosovo? Osim ako ne vrijede jedna pravila za jedne a druga za druge...ili vrijede?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije