Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAViJESTILI UEFU
Povratak na članak

HNS odustao od kandidature za Euro 2020.

Hrvatski nogometni savez nije mogao zadovoljiti prvi zakonski i Uefin uvjet – dobivanje suglasnosti i garancije Vlade Republike Hrvatske

Komentari 15

DU
Deleted user
18:03 25.04.2014.

Bar ova država neće uči u još veći minus.

VL
Avatar žič
žič
18:28 25.04.2014.

pametno..........

VL
Avatar mohito
mohito
18:02 25.04.2014.

kakve veze s odustajanjem ima mamic pa da je trebalo stavit njegovu sliku uz ovaj clanak? - to je ocita namjera da citatelji kasnije vizualno povezuju mamica sa odustajanjem od kandidature - a zapravo su trebali su stavit sliku milanovicaa i pogotovo jovanovica, jer oni nisu htjeli dat suglasnost, makar se jovanovic svojevremeno bahatil da vlada stoji iza kandidature splita i da ce osigural lovu za poljud itd…a gdi se sad nestali?

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
19:53 25.04.2014.

Odlično. Normalno. Idioti iz HNSa su gurali ovaj idiotski čin kandidature zemlje s 500.000 nezaposlenih i zemlja u top 10 najgorih gospodarstva svijeta. Rukomet je pokazao sve, nove nesikorištene dvorane, a nogomet pokazuje prazne tribine, i svaka kn treba ići u podizanje gospodarstva a ne u kretenske projekte. Suludi projekt suludih umova.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
20:28 25.04.2014.

Bijedan odgovor Davora Šukera koji vladu vlastite države oblajava kod stranaca. Pa još nismo otplatili i izgleda da niti nećemo dvorane za rukometno prvenstvo koje je organizirao Gobac, jedan od najbogatijih Hrvata. Odakle novci za puste nove stadione? Mudro je ne ulaziti usred ogromne krize u investicije koje ne donose dugoročno baš ništa. A Šuker i ekipa neka prvo novac od prodaje igrača ulože u stadione ako misle da je to isplativo. A nije. I onda ovako sramotno strancima tužakatui našu vladu jer nema u zemlji novaca za Šukereve egzibicije. Ma dajte, sramoti nas Davor Šuker gdje stigne! Zar nema netko malo pametniji da vodi taj nogomet?

VL
MI
mirsaanjac
19:39 25.04.2014.

Crvena bagra i traktorasi razaraju sve sto je hrvatsko...

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
18:27 25.04.2014.

Od trenutka kad je HNS saznao da Vlada neće dati suglasnost za Maksimir (zbog prevelikih troškova), izgubili su svaki interes za domaćinstvom. Šukeru i Vrbanoviću ni na kraj pameti nije bilo prijaviti Poljud za domaćinstvo. Je li itko u zadnjih mjesec dana čuo ijednu riječ od HNS-a vezano za Euro 2020? Zašto nisu lobirali u javnosti? Jer ih Poljud ne zanima. Mudro su čekali da protekne rok za kandidaturu i zadnjeg dana objavili da nemaju suglasnost za Zagreb i Split, ali suglasnost za Split nisu ni tražili!

VL
HR
hr76
18:10 25.04.2014.

Ministar Jovanović - ministar sporta? Goreg ministra nismo imali, obećavao je čišćenje, a napravio još veću kaljužu, plus zeznuo je maksimalno i svoj drugi resor, prosvjetari su na koljenima. I sad zbog njega da nemamo ni Euro? Čovjek se ne udostoji ni odgovoriti HNS-u. Maknite tog lika što prije!!! Izbori!

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
18:15 25.04.2014.

Prava steta, mogli su dati dvorane kao garanciju. Jer Hrvati su od stoljeca sedmog poznati businessman-i.

VL
DI
diskasting
22:06 25.04.2014.

ma oni iz hns već dugo obećavaju kamp pa ništa od toga a ovaj kolač nisu mogli ni zamisliti ak nije po njihovom tj. po mamiću onda nebu nikak bojkotiramo svaki mogući način da euro dođe u hrv. to je njihov stav mislim šuker je marioneta samo šta vam je nemože miličević zaraditi gradnjom stadiona u splitu tj. stolica u maksimiru tj, splitu hehehe ciganska posla il ti ruka ruku mije znate a to se smije hehehe

VL
RP
rade.pranjic
18:01 25.04.2014.

Da su podobni u HNS, ne bi bilo nikakvih problema za Vladinu suglasnost.

VL
IN
Ineboimorejeplavo
21:54 25.04.2014.

jovooooooooooooo, javi seeeeeeeee, al ne cujesssssssssss ili neznas citat

VL
BU
Bulaba
18:44 25.04.2014.

Sad će Zoka i Jova garantovati za Srbiju.

VL
LI
list68
09:10 26.04.2014.

Ne vjerujem da je u pitanju "suglasnost vlade". Prije će biti da "Maximir", ovakav kakav je ne zadovoljava uvjete "FIFA-e". Normalno da Mamić ne dopušta da se to objavi, a isto tako Mamiću ne pada na pamet prepustiti takav događaj "Poljudu". Šukera ne treba spominjati jer njemu sve što treba reći, napiše Vrbanović, po Mamićevoj direktivi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.