Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cvitanović napadnut
Povratak na članak

HNS: Najoštrije osuđujemo napad, institucije moraju reagirati

Nastavak je to niza huliganskih napada na članove nogometne obitelji koji moraju zgroziti, uznemiriti i zaprepastiti svakoga, poručuju u HNS-u.

Komentari 7

MI
misho32
10:35 21.09.2017.

što se još mora dogoditi da policija i vlast poduzme nešto da zaštiti Mamića odnosno Dinamo i zagrebački nogomet. Pogledajte vi iz medija što ste učinili Dinamu i Zagrebu.

VL
MA
Magnificus
11:43 21.09.2017.

huškački mediji tj. "sportski novinari" iz VL i JL među glavnim su krivcima za eskalaciju nasilja prema nogometnim djelatnicima, a pogotovo dinama!!! nikad od tih veleumnih novinarskih umova nismo pročitali iskrene osude takvog verbalnog i fizičkog nasilja, nego uvijeno u celofan, uz uvijeno opravdavanje zbog tobožnje močvare u nogometu!!!

VL
Avatar petrolio
petrolio
15:35 21.09.2017.

možemo li sada reći HDZ vlada nečinjenjem tj. neuhićivanjem i nekažnjavanjem počinitelja zapravo ih podržava!!?

VL
DU
Deleted user
12:46 21.09.2017.

To su interne svadje i mafijaski obracun u dinamu samom. Trazit krivce van toga kruga je ruganje sa hrvatskoj javnosti !

VL
Avatar mama mia
mama mia
13:10 21.09.2017.

Interesantno je da svi "domoljubi" završe u bolnici Sv. Duh a po pitanju šta je nogomet to dao Hrvatskoj što nisu dali drugi

VL
DU
Deleted user
12:49 21.09.2017.

Jedan mali krug ljudi je uzurpira hrvatski nogomet.90% ih je iz ili blisko Dinamu. Znaci sami su krivci za ovo sta in se dogadja a i moguce da se radi o obracunu unutar tih 90%

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.