Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ ŠUKERA

HNS najavio novu konferenciju za novinare

Damir Vrbanović
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.12.2014.
u 16:30

– Teme su aktualna zbivanja u hrvatskom nogometu – stoji u pozivu HNS-a

Hrvatski nogometni savez najavio je još jednu konferenciju za medije za petak u podne u Zagrebu. Predsjednik Davor Šuker neće biti prisutan jer je u Tajlandu, a govorit će izvršni predsjednik Damir Vrbanović te "važni gosti iz nogometne organizacije".

– Teme su aktualna zbivanja u hrvatskom nogometu – stoji u pozivu HNS-a.

Protekli dani bili su turbulentni za hrvatski nogomet – navijači su umalo prekinuli utakmicu u Milanu, Hajduk nije odigrao derbi, u Splitu se na prosvjedima protiv HNS-a skupilo 30 tisuća ljudi, krenule su priče o namještanju utakmica Istre i Lokomotive, vodstvo Osijeka je najavilo tužbe...

>> Šuker se javio iz Tajlanda: Tvrdi da nije pobjegao i najavljuje tužbu!

Komentara 5

Avatar titanov sin 2
titanov sin 2
18:45 04.12.2014.

Mislim da će hajduka proglasiti prvakom , Brbljića predsjednikom saveza, Tudora novim izbornikom . Nova pravila ponašanja na stadionu , nema ulaz bez pirotehnike i službenim dokazam da ti je IQ na razine sobne temperature . Bodovi i tablice sese ukidaju , igra se zbog atmosfere , trajanje utakmice se skrati na dva puta po pet minuta jer je igra sporedna stvar . HŽV

MA
mamarti
19:00 04.12.2014.

Zvonko ne kaki jadniče

SE
selfi
18:34 04.12.2014.

Možda sad zna dije je Šuker!? 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije