Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oglasila se Torcida
Povratak na članak

'Jesu li baklje i topovski udari pravi način borbe protiv ovakvog HNS-a? Možda i nisu, ali neki su izgubili vjeru u legalne načine...'

"Za razliku od njihovih nedokazanih priča, ispravnost naših stavova u odnosu na vodeće ljude hrvatskog nogometa potvrđuju već provedene istrage i podignute optužnice protiv njihovih nalogodavaca."

Komentari 177

UM
umnjak
14:46 19.06.2016.

Ja sam Dalmatinac, a vi ste skupina uličara koja je uništila Hajduk, a sad hoćete najvecu svetinju - hrvatsku reprezentaciju! Ne krijte se iza regije, iza svih nas, iza kapuljača, a pogotovo ne iza mrtvih branitelja. Dali bi guzice zaa nekog " Mamica u Hajduka!" Jadni ste, degutantni,  a s ovakvim stavom neprijatelji ove države, naroda i cijele Dalmacije i Hrvatske. Ograđujem se s gnušanjem od takvih koji se lažno " bore za mene"!

VL
Avatar white socks
white socks
14:37 19.06.2016.

Kvislinzi, vidite što vam kažu pripadnici 4. gardijske. Sramite se! A i večernjak i svi drugi koji objave pismo ovih kvislinga treba biti sram.

VL
Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
15:02 19.06.2016.

Koliko je meni poznato i zamp je država u državi daleko veća, kriminalnija i nepoštenija od hns-a pa niko ništa ne poduzima, nema neke veze sa temom al eto neka se i to zna.....

VL
Avatar George Bailey
George Bailey
15:07 19.06.2016.

Vi pljujete na grobove SVIH koji su poginuli za Hrvatsku!!!

VL
WO
wormeaten
15:10 19.06.2016.

Kako vas nije sram pozivati se na poginule branitelje pripadnike Torcide koji se sada okreću u grobu kad vide što ste napravili od Hajduka i u kakvu Orijunu ste se pretvorili blateći i pljujući sve ono za što su ti časni ljudi, Hrvati, Dalmatinici i Hajdukovci položili svoj život. Nije vam dosta što ste od jednog europskog kluba Hajduk pretvorili u mali provincijski klub a Torcidu od ponosa hrvatske pretvorili u orjunašku organizaciju. Svojim dijelima i ovakvim stavom samo potvrđujete da je sve toćno i nemojte samo nemojte se pozivati na te časne ljude koji su položili svoj život za domovinu protiv koje otvoreno radite jer to je kao da im pišate po grobu. Bagro Orjunaška!

VL
Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
15:27 19.06.2016.

Ja navijam za Hajduk ali vama teroristima koji se krijete iza navijačke skupine Torcida pljunem i odmah se popišam na grobove mamicu vam terorističku. Vi niste navijači,vi ste obična hrpica huliganskog nakota koja zna jedino za destrukciju.Ali gotovo je ii s vama,ovaj put ste pretjerali i ima da vas mrak pojede,govna antihrvatska.

VL
JE
jezuš
14:39 19.06.2016.

tko je ovlastio "kretene" da ikoga traže da iotkuda odstupi...to mi nije jasno.... a i ove debile ne razumjem sta mješaju mrtve u ovo...stoko retardirana

VL
SX
sudbina x
15:01 19.06.2016.

U ovom pamfletu grupu terorista nazivate navijačima. Dok u svojim redovima imate teroriste koje vi nazivate navijačima nećete imati podršku Hrvatskog naroda. Mamić jest lopina ali ovim terorističkim činom niste nanijeli štetu njemu već poštenim navijačima, Hrvatima. Razmislite malo kogaga imate u svojim redovima i kud vas vodi.

VL
Avatar Gerrard
Gerrard
14:40 19.06.2016.

Mi normalni navijači Hajduka se stidimo ovoga kao i cijela nacija,zašto osuđivati cijelu navijačku grupu zbog kritične mase.Nije da nam je ugodno zbog toga,ali klub se voli,ja da se odreknem ljubavi prema klubu zbog ovih.To je labilnost,a ne pravi potez.

VL
Avatar mlijeko
mlijeko
15:08 19.06.2016.

S ovim "saopštenjem" ste pokazali tko ste i šta ste..pokazali ste konačno pravo lice... sramite se..

VL
UM
umnjak
15:05 19.06.2016.

Ja ne simpatiziram direktora vodovoda. Idemo bacati baklje i rušiti vodovod!

VL
D1
d1a2
15:30 19.06.2016.

Gospodo navijaci imate svoje klubove i tamo radite na njihovim utakmicama sta hocete,ali reprezentacija bila najgora ili najlosija je Nasa,i ona je iznad klubova i mamica i sukera i kosova i neznam koga.A radeci te stvari kojie su ovi maloumnicii uradili protiv Čeha ne cinite nikom nikako dobro vec samo unistavate ono sto nam je svima sveto.

VL
EB
eustahije_brzić
15:11 19.06.2016.

Sve ste rekli bagro, ne uzimajte sveto ime branitelja u svoja usta, bagro jugoudbaška, pokazali ste da ste gore smeće i od mamića i šukera

VL
DU
Deleted user
15:02 19.06.2016.

Cil "huligana" je postignut krenule su svađe na relaciji sjever jug daklem šteta Hrvatskoj primarno svađa unutar nacije i rajedinjavanje sekundarno ciljevi su onih koji nikada Hrvatsku nisu željeli ni voljeli a kad se donosila odluka napustili su sabornicu i od onda nanose štetu čim im se pruži prilika.

VL
BI
Bilicfan12
15:09 19.06.2016.

Bla bla koje u prijevodu znaci: "u pravu ste, mi smo to napravili", no pravdamo terorizam vasom navodnom korupcijom (i ostali teroristi imaju "opravdanja" za njihova zlodjela!). Onda se kukavicki skrivaju iza mrtvih branitelja, skupinama kojima oni ne pripadaju (a prebacuju Mamicu kada se predstavlja kao domoljub, mada ne branim Mamica - nije li to ono sto su u pismu nazvali "vrhuncem licemjerja"?). Nisu nista odgovorili osim sto su nastavili da pravdaju taj gnusni i preopasni drzavni terorizam time sto nisu osudili topovske udare i baklje, vec su pokusali dati opravdanje teroristickom dijelu navijaca jer su eto "izgubili vjeru da se legalnim načinima borbe može bilo što promijeniti u ovom društvu.", pa onda je u redu terorizam ocito. Ovakvo pismo je preopasno, vodi ka nasilju i osnova je za kazneno gonjenje.

VL
RA
ravko1952
15:28 19.06.2016.

Iza ovog torcidinog pamfleta tko stoji??? Možda bi trebalo pitati dražena lalića ili pavasovića. Jadnici, vi niste Hajduk. Voljeti Hajduk je čast a vi nemate časti.

VL
Avatar Inati_se_slavonijo
Inati_se_slavonijo
15:34 19.06.2016.

Branitelji se okreću u grobu kad vide što radite domovini vi teroristi. Može vas biti sram što uopće u istu rečenicu stavljate branitelje i ovu hordu divljaka.

VL
DU
Deleted user
15:33 19.06.2016.

Ja sam navijac Hajduka ali jednog drugog normalnijeg i kulturnijeg Hajduka i zato vas se sramim i ne dozvoljavam da govorite u ime Hajduka.Sram vas bilo.

VL
Avatar dmitarX
dmitarX
15:17 19.06.2016.

Hrpa neradnika i narkomana.

VL
LA
laurel
15:26 19.06.2016.

Među ovom ekipom koja je uvjerena da svojom borbom protiv Mamića rješavaju sve nepravde svjeta možda ima i poštenih idealista. Možda, ali sigurno nema nijedan dovoljni pametan da skuži kako su postali useful idiots (korisni idioti) , oruđe u rukamaa službi koji nikad nisu i nikada neće prihvatiti Hrvatsku kao svoju domovinu. Zamislite na primjer da netkobaca baklje na stazu Janici dok skijaju Kostelić jer im se ne sviđa što je Vedran Pavlek direktor skijaške reprezentaciji, ili da netko baca topovske udare na wimbledonsku travu zato što mu se ne sviđa jer je predsjednik teniskog saveza Radimi Čačić ili tko već

VL
« 1 2 3 4 5 6 7 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.