Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dražen Matasović

HNS izbrisao suca do kraja sezone: 'Suđenje je bilo neprihvatljivo'

Rekviziti nogometnog suca
Marko Lukunic/PIXSELL
05.04.2023.
u 13:11

KNS HNS-a je donio odluku da se sudac Dražen Matasović briše s liste suđenja prve skupine za Sezonu 2022./23.

Komisija nogometnih sudaca Hrvatskog nogometnog saveza na sjednici održanoj 3. travnja radila je analizu suđenja na odigranim utakmicama SuperSport HNL-a, SuperSport Prve NL i SuperSport Druge NL.

KNS HNS-a je izrazio zadovoljstvo angažmanom i kvalitetom suđenja uz napomenu da je suđenje na utakmici 24. kola SuperSport Prve NL Dugopolje - Orijent bilo neprihvatljivo. Stoga KNS HNS-a je donio odluku da se sudac Dražen Matasović briše s liste suđenja prve skupine za Sezonu 2022./23.

Uz analizu suđenja, KNS HNS-a obavila je i detaljnu analizu rada kontrolora. Pojedini kontrolori s određenih lista koji nisu obavljali svoje dužnosti na očekivani i propisani način neće biti određivani do kraja sezone 2022./2023.

KNS HNS-a ponovno je naglasila da je spremna donositi i teške odluke kad su u pitanju neprihvatljive odluke sudaca i kontrolora.

>> Modrić ili Đoković? Poznato tko je više zaradio u karijeri. Luka je puno popularniji na internetu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije